בגידה, זה כואב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה, זה כואב
    הנבגד
    20/05/2007

אשתי בוגדת בי. לא אתחיל לגולל את כל פרטי נישואנו. אני יכול רק לומר שזה לא קרה פעם אחת, ולמרות אהבתה אלי, היא לא מצליחה לרסן את עצמה ואת התיאבון המיני ויצר ההרפתקנות שלה. אני אגב, נאמן לה.

אבל לאחרונה אני חש שההבלגה שלי רק מפחיתה את ערכי בעיניה. האם היא משחקת משחקים? האם היא רוצה שאראה לה שאני נלחם עליה. אני לא רוצה לפרק את התא המשפחתי ולפגוע בילדינו (יש לנו שניים, בן 11 ובת 8). אני בעל אוהב, מצבנו הכלכלי סביר+ , היחסים רגועים - למה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה, זה כואב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידות

יהודית ברגמן
    20/05/2007

לא פירטת מה משך הנישואים ביניכם ואיך היו היחסים ביניכם כל השנים, ממתי אתה יודע על הבגידות של אשתך והאם היא מודעת לכך שאתה יודע. האם שוחחתם על זה? אין להתעלם מכך שישנה בעיה ואין להבליג עליה. אתם צריכים לפתוח את הנושא לשיחה ולברר למה היא אינה מסתפקת בך. אפשר לפנות ביחד ליועץ מיני או יועץ נישואים לקבלת יעוץ וללכת לסדנאות להתפתחות אישית וזוגית.
    חיי נישואים ואהבה אינם מובנים מאליהם וצריך לטפח, לחזר, לגוון ולעורר את האהבה והתשוקה וכך אולי לאשתך לא יהיה צורך לחפש בחוץ את מה שחסר לה בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו