מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הי עדי!!!eden01/08/2013
הרבה זמן לא כתבתי... בינתיים הספקנו לעבור לגור ביחד והאמת שממש ממש כיף לנו. הוא פשוט מדהים ברמות אחרות! הגוזלית מתה עליו, היא פשוט מאושרת וכולם רואים עליה שטוב לה, שהיא מוקפת בחום ואהבה. גם האחים שלו מעניקים לה המון חום וזה פשוט עיסקת חבילה הכל כלול!!!
מבחינת ההורים שלי – לאבא שלי קשה אבל הוא אוכל את זה מה שנקרא. אמא שלי ממשיכה לטעון שקשה לה העניין הנוצרי, למרות שאני מאמינה בכל ליבי שהיא מנסה לנגן על זה כי היא יודעת שהעניין הכלכלי חסר משמעות מבחינתי.
אנחנו מדברים כבר על חתונה, האמת ממש בקרוב. אני אפילו לא יודעת איך להגיד לאמא שלי... אם יש לך רעיונות...
מעולם לא הייתי בטוחה ככה, אני פשוט מרגישה שזה הדבר הכי נכון שיש.
זהו בינתיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה לשמוע, מזל טוב
עדי בדיחי01/08/2013שלום עדן,
אני שמחה לשמוע את הבשורות ושטוב לכם יחד. הילדה שלך לבטח משקפת את ההתנהלות בכך שהיא מאושרת ומקבלת חום ואהבה.. אין ספק שמגיע לך לאחר כל מה שעברת.
לגבי ההורים- כמובן שצפינו מראש שיהיו תגובות כאלה ואחרות, אמא שלך לבטח בינה לבינה מבינה שבשלב מסוים תרצו להתמסד. הקושי שהיא מעלה, בין אם נושא הלאום ובין אם העינין הכלכלי, הוא מובן ולגיטימי לכל הורה - אין מה לעשות, חלק מתפקיד ההורה הוא בדיוק זה- לדאוג. לגבי העוצמות ואיך שהיא מבטאת זאת מולך- אני מסכימה איתך שהיה ניתן אחרת.. אבל היחסים ביניכן לפי מה שהבנתי עוד לפני היו מורכבים, ולכן לא נצפה ממנה שהיא תשנה כיוון כרגע.
להערכתי יהיה כדאי להמשיך באותה דרך - להראות את הרצינות שלך במעשים ופחות בהסברים, כיוון שההסברים מביאים אותה לעימות מולך. את יכולה להגיע אליה עם הבשורה as is ואולי להוסיף "אני מקוה שאת שמחה בשבילי, חשובה לי השמחה שלך", כדי שבכל זאת יהיה ערוץ למשהו חיובי במהלך השיחה הזאת. אני חושבת שאם היא רואה שאת "רואה" אותה, שבכל זאת משהו בתגובה שלה "מזיז", "מדגדג" לך, אולי היא תתמתן ופחות תתלונן על הקשר. זאת אפשרות אחת. אם את חושבת שאין סיכוי כזה- יהיה נכון לבשר לה עניינית, לכבד אותה, ולא לפתוח בדיון אם את חשה שזה מיותר.
כך או כך מתוך כבוד ושמירה על יחסים סבירים יהיה כדאי ליידע אותה בהקדם. כשתהיי מאחורי זה תחושי הקלה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי!
eden01/08/2013הילדה פורחת וזה אכן משקף - גם עלי כולם אומרים שאני נראית זוהרת ומאושרת. והאמת - כן!!! כמו שאמרת מהתחלה - דברים טובים קורים!
אמא שלי - זה בדיוק מה שחשבתי - פשוט לבוא ולהגיד לה שעלו דיבורי חתונה ולראות איך היא מגיבה לזה. ובכל מקרה לעמוד על שלי - זה מה שהחלטתי, זה מה שאני רוצה. אני מרגישה יותר ויותר שאני לא תלויה בה. נכון - היא עוזרת, ועושה, אבל זה לא שווה את המחיר של לחיות לפי הרצונות שלה וההשקפות שלה. כי ככה היא. כשהיא עושה יש לזה מחיר, גם אם היא עושה משהו הכי בסיסי שכל אמא צריכה לעשות מתוקף תפקידה כאמא.
אני רק מקווה שזה יעבור בשלום, מתה כבר להיות מאוחרי.
מבחינתי אני מיידעת אותה וזהו. נקודה. אין פה מקום לשיחות, חפירות ושאר ירקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבתאות ואימהות
עדי בדיחי01/08/2013הי עדן,
רק מוסיפה שמבחינת מה שהיא עוזרת ומעניקה כסבתא וכאמא, אפשר להעריך בנפרד- להראות לה שאת מפרידה בין חילוקי הדעות לבין השוטף ושאת מעריכה את העזרה שלה. ככל שאת תצטיירי מולה כמישהי שמכבדת אותה על הטוב, ומפרידה את השאר ממערכת היחסים- היא תתמתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב!
eden04/08/2013אני כמובן תמיד מעריכה ומנסה להראות לה שאני מעריכה (היא כמובן טוענת שאני לא מעריכה כלום, באמת שעדין לא מצאתי את הנוסחה שבאמת תבהיר לה שאני מעריכה)
סיפרתי לה אתמול בטלפון שאנחנו מדברים על מיסוד הקשר. היא כמובן לא מבינה מה החיפזון, ומה קרה לדיבורי הגיור וכו'... היום בבוקר אמרתי לאבא שלי שיצפה לטלפון ממנה בעניין. הוא בכלל דואג לזכויות שלי ואם בכלל מכירים בישראל נישואין אזרחיים. האמת שבמקרה שלנו - אין לנו ברירה אלא להתחתן בנישואין כאלו.
הוא עדין לא סיפר בצד שלו להורים, רק לאחים... אף אחד כאילו לא מבין את החיפזון. אני מקווה שההורים שלו יקבלו את העניין של הנישואין עם היהודייה...
אני רק מקווה שכל זה לא ישפיע עלינו, על הזוגיות שלנו. אני בטוחה שלא האמת, כי אנחנו מדברים על זה לא מהיום, על כל הבעיות מסביב, על התמודדויות ועל ההורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב! - תגובה
טלי צרקינסקי06/08/2013eden שלום,
עדי טיפלה בפנייתך, תוכל להמשיך כאשר תחזור. בימים אלו בחופש ותחזור בימים הקרובים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב! - תגובה
עדי בדיחי08/08/2013הי עדן,
תודה לך על ההרחבה בנושא.
אני בטוחה שעם הזמן הדברים יתקבלו "כי זה המצב". לפעמים הסביבה תקבל בצורה הזאת את הדברים לאחר של הצליחה לשנות, לא בטוב ולא "ברע".
עדכני אותנו בהמשך ובהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)