מיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    ע
    24/03/2008

אני בת 30 בעלי בן 38אנחנו נשואים 10 שנים +3 ילדים
    היחסים ביננו מצוינים בדרך כלל החיסרון הענקי הוא שבעלי לא מת על סקס בלשון המעטה
    מצידו לשכב פעם בחודש הוא לא רואה בכך בעיה וזו מבחינתי הבעיה הכי גדולה
    אני מאוד אוהבת סקס והוא יודע את זה אבל לא עושה שום דבר בנדון
    מה אפשר לעשות כדי להלהיט ביננו את העיניינים האם יש טיפול תרופתי שהוא יכול לקחת
    ואיך אפשר להסביר לו שיש לו בעיה
    אני חייבת לציין בביטחון מלא שבעלי לא בוגד בי והוא גם לא הומו
    אנא עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לבחון מספר היבטים

דורית כהן
    25/03/2008

שלום לך ע,
    אני רוצה להתייחס למה שהעלית בשני מישורים: האחד הוא מישור האנרגיות המיניות, שבו יש שונות בין אישית מאוד גדולה ואחת האפשרויות היא שלבעלך יש יצריות נמוכה יחסית ויש ביניכם פער בנושא החשק המיני עצמו. די קשה לעזור כאשר זהו המצב, כי זו נטייה פנימית, פיזיולוגית, ולעשות זאת בצורה מלאכותית (כלומר לאלץ את עצמו) לאורך זמן זה מאוד קשה ולא מומלץ.
    המישור השני הוא מישור היחסים ביניכם. אחת השאלות הרלבנטיות היא איך זה היה בהתחלת היחסים שלכם. האם תמיד הרגשת שאת רוצה סקס יותר ממנו? אם התשובה לכך היא תמיד - אני נוטה יותר לכיוון של המישור הראשון, הפיזיולוגי. אבל אם זה משהו שקרה רק לאחר זמן מה ביחסיכם - אז יש מקום לבדוק את מערכת היחסים ואת התקשורת ביניכם. וכאן - שוב בשתי רמות: ברמת היחסים בכלל - איך אתם מסתדרים בבית, מטלות הבית, מי מוביל? מי יותר ביקורתי ושיפוטי, עד כמה יש ביניכם מחוות של אהבה מעבר לסקס, ועוד שאלות רבות. הרמה השנייה היא ספציפית יותר - מה קורה כאשר אתם מקיימים יחסי מין? עד כמה החויה כולה היא נעימה, מחברת, הרמונית, איך אתם מרגישים במשחק המקדים? איך ההרגשה כאשר זה נגמר? את כל השאלות הללו - גם מישור היחסים וגם איכות יחסי המין - יש לבחון עם יועץ זוגי, גם מכיוון שעלולים להיות דברים רגישים שתתקשו לפתוח ביניכם לבד, וגם כדי להיעזר בנסיונו ובידע שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו