חבל שאי אפשר לצאת עם 2...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבל שאי אפשר לצאת עם 2...
    מירה
    01/08/2013

היי, יש לי חבר מזה שנה וחצי. אף פעם לא היה לי חבר לככ הרבה זמן וקשה לי לדעת אם ככה זה אמור להיות או לא. כבר בקושי שוכבים.. מתווכחים... אני מרגישה שמשהו שם כבר קצת חסר...... הוא לא שאפתן.. לומד באוניברסיאה בקרוב מתחיל שנה שנייה ומקבל ציונים מעולים אבל.... לא יודעת ... לא רואה אותו בתור בעל מפרנס בעתיד... מישהו עם איזה בסיס כלכלי... ואז........ לפני כמה ימים התחיל איתי לקוח בעבודה. טייס. נראה מעולה!!! בן קרוב לגילי (גדול ממני ב4 שנים). בצבא קבע.. יש לו דירה משלו ... מה שאני מחפשת בתור בעל לעתיד.... מצד שני, יש לי את החבר הנוכחי שאני אוהבת אבל לא רואה איתו עתיד, מצד שני הטייס הבוגר והאחראי הזה שאני יודעת שהעתיד שלי יכול להיות רגוע איתו) אגב, אני גם מרוויחה טוב מאוד בעבודה ככה שאני יכולה לפרנס את עצמי ועוד מישהו... אז עניין הכסף זה רק פלוס.... מצד שני יכול להיות שהטייס הזה משעמם נורא? השקפת עולם אחרת לגמריי? מצד אחד הוא לא יוצא לי מהראש והייתי מאוד מעוניינת להכיר אותו. הוא גם התחיל איתי בצורה כל כך מנומסת!! אבל מצד שני יש את החבר הנוכחי ואני לא יודעתמה לעשות !!!!:/// לשבת עם הטייס לקפה ולהחליט? זו לא בגידה? טוב לי עם החבר הנוכחי אבל לא טוב מספיק.... עזרתכן בבקשה:/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבל שאי אפשר לצאת עם 2...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירה לאחר מחשבה מושכלת

עדי בדיחי
    01/08/2013

שלום דידי,

נשמע שחלק שמאוד חשוב לך במערכת יחסים הוא הביטחון הכלכלי. כמובן שמצב כלכלי הוא דבר דינאמי שיכול גם להשתנות במהלך השנים ולא תמיד אפשר לסמוך על זה.

מעבר לכך, להערכתי אותו בחור שהתחיל איתך שם עבורך זרקור גדול על מערכת היחסים העכשווית שלך. נניח והבחור לא היה מתחיל איתך, איך היית מגדירה את מערכת היחסים? האם היית רוצה לשנות בה משהו, האם ניתן וניסית לשנות בה משהו? סביר שאחרי תקופה של שנה וחצי לפתע תרצי גיוון וריגוש, אך האם השקעת מספיק בלנסות בתוך המערכת (לדבר איתו, לשנות, לבקש) ולכן את חושבת לצאת ממנה?

אני מודעת לכך שעכשיו יש משהו שנוצץ לך מהצד, וברור שכשתכירי אותו אולי תיווכחי לדעת שיש לו מגרעות מסוימות לצד היתרונות. למשל, איש קבע לא נמצא הרבה בבית, בהתחלה זה לא מאוד מהותי, אך כשיש ילדים זה מאוד כן.

ההמלצה שלי היא לבדוק טוב את הקשר הנוכחי ולהתרכז בו- האם אכן את מרגישה שמיצית את הקשר הזה לחלוטין? האם פרט לעינין הכלכלי בכל מקרה את מרגישה שזה לא מתאים- רגשית, מבחינת השקפה וכו'? נסי לנפות את הסיבות..

לאחר שתגיעי להחלטה ממשית לגבי המשך הקשר, תוכלי לפנות למחוזות אחרים ולהכיר גם אחרים. בשלב זה הייתי נמנעת מלהמליץ לך להיפגש עם הבחור החדש, כיוון שכל מה שהוא ינסה בשלב הזה הוא להרשים אותך.. ואת תפעלי מתוך המקום הזה ולא מתוך חשבון נפש האם אכן את נמצאת בזוגיות שמתאימה לך. הטייס יכול לחכות בינתיים..

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו