איך לא לפספס אותו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לא לפספס אותו?
    מאדמוזל
    04/08/2013

היי :)
    אני בת 19, לפני כשלושה שבועות ביציאה עם חברים, היה בחור אחד בן 25 שהכרתי בעקיפין,כחבר של חברים, ובאותה יציאה יצא לנו יותר לתקשר..כשיצאנו הרגשתי שהוא קצת מתעניין בי אבל לא באופן מיוחד. לאחר היציאה קיבלתי ממנו הודעה בפייסבוק שהיה לו מאוד מעניין ושזה לא קורה לו הרבה, המשכנו להתכתב עוד קצת.. משם עברנו לדבר בהודעות בפלאפון באופן די רציף, כמעט כל יום. שבוע לאחר מכן הוא הודיע לי שלחבר שלו יש בית רק בשבת ואם אני ארצה לבוא. רציתי לבוא.. באתי עם חברה ולמעשה יצא שהתחלקנו לזוגות.. אני איתו והיא עם החבר . בתחילת השבת הרגשתי מתח ולחץ נורא גדול בנוכחותו, הרגשתי מספיק פתוחה להיות כנה ואמרתי לו שאני צריכה לגעת בו כדי שהמתח יתפוגג..שנייה אח"כ התנשקנו ואז נכנסנו יחד לחדר שלו, והגענו לקרבה של מגע עד למצב של בלי בגדים.. אבל לא שכבנו כי הייתי במחזור ולא מספיק התכוננתי הגיינית..אלו הסיבות שסיפרתי לו וחוץ מזה גם בתוך תוכי הרגשתי שזה מוקדם מדי.. במהלך השבת מאוד התקרבנו, הוא הודה בפניי שהוא רוצה אותי, שהוא מרגיש ממש בנוח לידי ושלדעתו יכול לקרות ביננו משהו נפלא ובסוף השבת אפילו בטעות נפלט לו לקרוא לי "חברה שלי" והוא חיבק אותי מאחור בצורה זוגית. יום ראשון שלאחר מכן הוא אמר שאולי יקפוץ אליי ובסוף ביטל כי לא היה לו כוח, ביום שני שוב אמר שיבוא ולא בא כי היה לו איזשהו מקרה דחוף וביום שלישי הוא בא, נפגשנו, דיברנו, התנשקנו.. היה כיף. אבל מאז בהודעות הוא נורא יבש, בקושי מתחיל שיחות.. מרגיש לי שהלהט שהיה ביננו נמצא רק פנים מול פנים וברגע שאנחנו "נפרדים" פיזית הוא לוקח אותי כמובן מאליו, מתנהג באדישות ולא מראה בכלל רצון לקשר.. זה גורם גם לי לרצות אותו פחות ואולי זה מין מעגל שיוצר חוסר רצון של שנינו בסופו של דבר.. ההתנהגות שלו תמוהה מאוד בעיני. כי כשאנחנו נפגשים כיף לנו מאוד, אני מרגישה את המשיכה ואת החיבור. אז מה מונע בעדו להראות לי את זה גם כשאנחנו לא ביחד פיזית? למה הוא לא יוזם פגישות ביותר להט? האם הוא רוצה אותי רק באופן מיני? אני לא חושבת.. ואם כן, איך עליי לשנות את המצב? איך עליי לגרום לו לרצות יותר? אני לא רוצה שהקשר הזה יתפספס.. מרגיש לי שיש כאן משהו מיוחד ואיכשהו לשנינו הוא חומק מבין הידיים.. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לא לפספס אותו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על צרכים בתחילת קשר

טלי צרקינסקי
    05/08/2013

מאדמוזל שלום,

יש כל מיני סוגים של קשרי בין אנשים. יש קשרים שלא בהכרח מתפתחים לקשר זוגי, אלא יכולים להיות קשר ליחסים מיניים בלבד.

השאלה החשובה שאני שואלת כאן האם זה סוג הקשר ששאת מעוניינת בו, או שמא את מעוניינת בחברות, הכוללת את כל "עסקת החבילה"?

ממה שעולה מדברייך, נראה שאת מעוניינת שהבחור יתעניין בך ברבדים שהם מעבר למיניות והוא משדר לך אחרת ואת כותבת שאינך מעוניינת להפסיד את הקשר.

האם את מזהה מה מושך אותך אצל הבחור? (כשאני מציינת "מושך" אני מתכוונת מכלול של דברים, לא רק משיכה מינית, אם כי משיכה לתכונות, חכמה, הומור ועוד'..).

מדברייך עולה שלא היה לך מספיק זמן להכיר את הבחור, שלושה שבועות שמתוכם לא תמיד פגשת אתו לבד, הם זמן מועט ואת אכן מציינת זאת בהודעתך וזיהית את זה נכון.

ניכר שיש בלבול אצלך ואני בהחלט מבינה אותך, כי הוא מצהיר בפנייך הצהרות, אולם את מציינת שהתנהגותו בפועל היא שונה מבחינת הבעת עניין כפי שהיית מעוניינת.

מה הייתי מציעה לך?

נכון שאין כללי ברזל בבנושא של מיניות. אפשר גם להיות במיטה עם מישהו אחרי חצי שנה והקשר יסתיים ואפשר אחרי שלושה שבועות והקשר ימשך...

בכל זאת אני לוקחת כאן שני משתנים בתשובתי אליך: הגיל שלך והמצב שאת תיארת:

גילך אינו צעיר מידי ליחסים .... אולם הגיל מבחינת ניסיון ביחסים והקשר הספציפי עם הבחור הזה, שיש עמימות לגבי מה רצונותיו ואת מעלה כאן רצון לקשר עמו, מעלה נקודות לבחון:

הייתי מציעה לך להתחיל לצאת אתו ל"דייטים". ולראות איך הקשר מתקדם.
    כך תוכלי לראות אם הוא מעוניין גם להכיר אותך מעבר.. לראות מה שיש בך מעבר, את תוכלי להכיר אותו כמובן. ואז, עם התפתחות הקשר האמון כשהקשר לא יתחיל רק מהמקום המיני, לבנות אל תוך הקשר שמתחיל ממדדים נוספים - את האינטימיות והמיניות.

כך אפשר באמת לראות מה קורה. עד עכשיו, הקשר התחיל ממקומות מיניים, מה שנעדר מעט את החלקים האחרים שאת מציינת שחשובים לך ואל תרגישי לא נוח לא לותר עליהם אם זה חשוב לך.

אם הבחור יהיה מעוניין בך רק בהיבט המיני ולך חשוב משהו אחר, אז תהיה לך בהחלט תשובה, האם זה הקשר שאת מעוניינת בו או להמשיך הלאה לקשר עם בחור שיכול לספק לך מעבר...

אני מאחלת לך הצלחה!

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו