מיואשת מיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת מיואשת
    דנה
    08/08/2013

בת 47 נשואה 10 שנים + 2
    נישאתי רווקה
    לבעלי זהו פרק ב' כאשר יש לו ילדים מנישואים קודמים.
    בעלי מבוגר ממני ב- 15 שנים.
    מצב יחסינו הולך ומתדרדר .אין יחסי מין. אני לא מצליחה לדבר איתו. הקושי המרכזי שלי הוא שאני מפחדת נורא מפרידה מפחדת להישאר לבד עם הילדים מפחדת להיות בלעדיו. הוא כזה שאם ניפרד הוא יתחיל מחדש ללא בעייה. אני בודדה בתוך הבית שלי ומנסה להסתיר את זה מהילדים-שהם קטנים. הוא מעליב אותי על בסיס קבוע, רוב הזמן לא מדבר איתי. אין לי כבר כוח לסבול והפחד מהפרידה אדיר.
    אשמח לקצה של חוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת יותר פרטים

עדי בדיחי
    08/08/2013

שלום דנה,

צר לי לקרוא מה שעובר עלייך.

היו לי חסרים מעט פרטים אודות התקשורת ביניכם, האם המצב היה תמיד כזה או שבהתחלה דווקא התחיל טוב יותר, איך הקשר שלך עם ילדיו ואיך הקשר ההורי שלכם מול הילדים, בגדול קצת תמונת רקע על המצב ביניכם ואודות התקשורת והיחסים ביניכם יוכלו לעזור לי לענות לך יותר.

הפחד מפרידה פוקד את כולנו, אולי הוא עצמו פחות מחצין את זה כיוון שכבר "היה בסרט הזה" וחווה משהו דומה ולכן לא מראה פחד- עדיין אין זה אומר שהוא אכן ימשיך ללא בעיה או לא חושש ממהלך כזה. מהלך כזה עדיין הוא קשה רגשית גם אם אנחנו לא מבטאים זאת כלפי חוץ.

מעבר לזה הייתי מעוניינת שתרחיבי מעט על חוויית הבדידות שלך וכיצד מתבטאת, מהם הסימנים, האם את עובדת, איך את מרגישה בתוך האימהות שלך?

אשמח לשמוע יותר,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו