שלום אנא ענו לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום אנא ענו לי
    זקוקה לעצה
    11/08/2013

שלום. אני גרושה +1. עד לפני כחודש גרתי עם בן זוג במשך חצי שנה. לפני כחודש רציתי פסק זמן. העניין היה כזה: אנחנו רבנו על אותם דברים כל הזמן ולא רציתי לריב. חוץ מזה, אני חייבת לעבור מקום בשל העבודה והוא רק רצה להתפטר ולהתחתן ואני לא רציתי בכלל להתחתן ככה וניסיתי להסביר לו שוב ושוב שלא מתחתנים ככה--קודם מסתדרים ורק אז.. בקיצור, מאז הפסק זמן שהפך לפרידה למעשה, אני ממש מצטערת אבל הקטע הוא שהוא כל הזמן טוען שהוא "אוהב" אותי וכו.. אבל כשאני מבקשת ממנו לעשות משהו ולא רק לדבר --הוא אומר שהוא הרים ידיים ושאם הייתי מתחתנת איתו אז...אני לא מבינה: אם הוא אוהב אותי למה הוא הופך את זה לפרידה. ואם הוא לא--אז למה לשקר לי כל הזמן? אני לא לבד--יש כאן גם ילדה בסיפור שגם בגללה לא רציתי לחיות ככה. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אנא ענו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פערים?

עדי בדיחי
    11/08/2013

שלום לך זקוקה לעצה,

יתכן ושניכם מגיעים ממקומות שונים לזוגיות. בעוד את חווית אירועים וחוויות בחייך (נישואין, גירושין, הורות יחידה), הוא חווה אחרים - ואולי יש איזה פער בתפיסת הזוגיות ביניכם. למשל, מה עושים לפני מה?

כרגע אני ממליצה לנצל את פסק הזמן הזה שנוצר ולא משנה כרגע מי יצר אותו באמת, ולחשוב האם הזוגיות מתאימה לך, האם את יכולה להביא לשינוי בה, האם את רוצה בשינוי או פסימית לגביו?

אין לי ספק שכשהוא אומר לך שהוא אוהב אותך הוא מתכוון לזה. אך החשוב הוא לזכור שאנחנו בונים זוגיות על אף ויחד עם הפערים- השאלה היא עד כמה הפער משמעותי, ואת זה הייתי רוצה שתבחני בפסק הזמן הזה.

אם תחליטי שאת רוצה להשקיע מאמצים בזוגיות הזאת, צרי עמו קשר ונסי לערוך "הסכם" חדש ביניכם, ובינך לבינך תוכלי לתחום זמן מסוים שנראה לך נכון. נניח- חצי שנה. לבדוק בזמן הזה האם משהו משתנה והאם יש עבודה זוגית.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו