חוזר בשעות מאוחרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוזר בשעות מאוחרות
    לימור
    20/08/2013

שלום רב!
    אני ובעלי נשואים שנתיים. בני 32/34. בעלי עדיין סטודנט ועובד בעבודות מזדמנות. העניין הוא שבחופשת הסמסטר ביקשתי ממנו בשבילי שיעבוד באיזו שעה שרק ירצה, אך שיחזור הביתה לא יאוחר מהשעה 24:00. ז"א שימצא כל עבודה אך שיסיים לעבוד הכי מאוחר בשעה שתיים עשרה בלילה. מכיוון שאני לא מעוניינת להישאר לבדי בבית בשעות מאוחרות מדי. בפועל, בעלי ממשיך לעבוד ולחזור מאוחר הביתה, מה גם שיש לו אפשרות לעבוד בבקרים . הוא טוען שאין ברירה כי הוא צריך כסף וכל עבודה שיש יעבוד בה. תגובתו גורמת לי ללא מעט עצבים. אני מרגישה שהוא לא מכבד את בקשתי וזה מציק לי. דיברנו על זה רבות ועדיין אין פתרון ועובד בכל עבודה גם אם זה מאוחר. אם היה מחפש בבקרים היה מוצא אך לא מתאמץ בשבילי. אשמח לעצה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזר בשעות מאוחרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם "מאותת" על בעיה בקשר?

עדי בדיחי
    20/08/2013

שלום לך לימור,

בתור היותכם סטודנטים אני יכולה להבין את הרצון להיות מסודרים גם כלכלית למרות הקשיים שבדרך. נראה כי יש צורך לחדד בפניו איפה הוא "סטודנט" ואיפה הוא "בעל".

בשיחות איתו כדאי יהיה לברר האם הוא מוכן שתחפשו יחד עבודה עבורו בבקרים, לבדוק מה האפשרויות או לחילופין עבודה במשמרות עד השעה שציינת. יש לברר עמו מה פשר ההתנגדות והאם מדובר בסימפטום לבעיה אחרת, זוגית דווקא- האם הוא מעדיף לחזור כשאת ישנה, כיוון ש"בורח" מאיזושהי התמודדות זוגית של הקשר ביניכם?

זאת השערה בלבד וכלל לא בטוח שהוא חש שיש בעיה. אבל יהיה נכון לדעתי לחדד ולשקף את המצב כפי שהוא- הרי הזמן היחיד, אני מניחה, שיש לכם יחד, הוא הזמנים האלו לפני השינה. נסי לנתב את השיחה הבאה שלכם לזוגיות, לזמן ביחד, האם יש איזה נושא שרוצה להעלות מולך הקשור למערכת היחסים ביניכם.

בברכת הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו