בעיה ביחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסים
    שלי
    20/08/2013

היי שמי שלי ואני בת 20 והחבר שלי בן 22 אנחנו במערכת יחסים כבר שנתיים במהלך השנתיים האלה יידענו הרבה עליות וירידות אולם בחודש האחרון ידענו יותר מידי ירידות וחווינו גם כמה פרידות בתוך חודש פרידות וחזרות אתמול הבן זוג שלי אמר לי בגילוי לב שהוא מרגיש ריחוק קטן מבחינת הלב שלנו וזה עקב כל הריבים שלנו הוא אמר לי שהוא איתי הכל מעולה והוא מאוהב עד השמיים אבל כאשר אנחנו לא ביחד אין לו מחשבות מטורפות עליי כל היום ואין לו כמיהה מטורפת אליי עכשיו מצבד אחד זה בסדר כי עברנו כבר את שלב ההתאהבות אבל מצד שני מה זה אומר כלפיי.חשוב לציין שבשלב שהוא אמר לי את זה חשבתי שהכי נכון זה להפריד כוחות וקמתי והלכתי למרות שהוא רצה שאני ישאר ורצה לנסות לשפר את זה ולהילחם על הקשר לאחר כמה שעות חזרתי בעצמי ואמרתי לו שאני רוצה להילחם על הקשר השאלה אם אפשר להתרומם מדבר כזה ופשוט הזמן יעשה את שלו ואיך אני צריכה להתנהג לתת לו את הספייס שלו חשוב לי לציין שהוא כרגע בשלב לחוץ מאוד בחיים שלו בלימודים בשלב הבחינות אז מה עליי לעשות ?? חשוב לי מאוד אני מאוד קשה לי ככה זה חשוב לי!!!תעזרו לי!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרחב בקשר

עדי בדיחי
    22/08/2013

שלום שלי,

מה שאת מתארת הוא טבעי להרבה מערכות יחסים, בעיקר צעירות. השלבים שעוברים בחיים החל מגיל 18 ועד לשנות ה-20 המאוחרות אפילו, הם משמעותיים ולא קלים תמיד. כשנמצאים בזוגיות רצינית וארוכת טווח- כל אחד מבני הזוג צריך להתמודד גם עם השינויים שהוא עצמו חווה וגם עם השינויים שבן זוגו חווה.

את כרגע צריכה להתמודד עם הלחצים שלו מהבחינות, מהעומס, וכמובן הלחצים מהזוגיות.בד"כ משברים כאלה מאותתים על צורך מסוים להתרענן, לעצור רגע ולחשוב. האם את תוכלי מעט להתרחק, לא רגשית, אלא לתת לו קצת יותר מרחב, לנסות פחות להתקשר, פחות להיפגש- כדי שתבדקי בעצם עד כמה הוא רוצה את הקשר הזה, עד כמה הוא מתגעגע. לאפשר לו ליזום את הקשר מחדש.

יש צורך לדעתי לבחון את הרגשות שלו אלייך, עד כמה הוא באמת רוצה את הקשר, וניתן יהיה לעשות זאת ע"י נתינת מרחב. לפי מה שאני קוראת אני מבינה שהוא כן רוצה בקשר וכן אוהב אותך, אך מעט לחוץ בתוכו. אם תאפשרי לו מרחב- יתכן וזה יתאזן והוא יתקרב חזרה. סה"כ זה טבעי שיש ריחוק לאור תקופה כזאת של ריבים. נסי לתת לזה עוד זמן ולבחון שוב בהמשך מה אתם מרגישים.

החשוב הוא שאתם יודעים ויכולים לדבר על הדברים, גם על הלא פשוטים, ביחד, ולתקשר זה עם זו.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו