מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר אחרי 3 חודשים גבר נעלםדנה24/08/2013
שלום
רציתי לפרוק לשתף לקבל עידוד עצות:
אני בקשר עם גבר משך 4 חודשים,אני אמא מתורם,
הגבר בתקופה האחרונה ישן הרבה בדירתי עזר עם התינוקת מדי פעם,ישנו יחד כך שאפשר לומר שזה היה סתם דייט
הוא אמר שאני מגבילה אותו עם הילד שלו-כי הוא נוהג לישון אצל האישה לשעבר כשהוא בא לבקר אותו-אז שאלתי א יש משהו בינהם.
בשבוע האחרן הרגשתי שהוא מרוחק -אלתי אותו אם הוא מתכוון לסיים את הקשר מכאן החלו א סאמ אסים.שהאחרון בהם כתבתי לו
"אני לא רוצה לחיות בשקר יפה"-הוא ענה תודה,הבנתי.
מאז לא שמעתי ממנו וגם אני לא יזמתי התקשרות כך משך 4 ימים
אתמול התקשרתי אליו על מנת לנסות לדבר על הדברים ,אך הוא לא ענה,ולא חזר אלי עד היום
אני ממש פגועה,זה לא דיט אחד שגבר נעלפ אז מתמודדים זה תקופה שהיינו יחד
איך אפשר לסיים בהעלמות?!
או שאס אמ אס שלי "אני לא רוצה לחיות בשקר יפה"- גרם לכך?
אני בוכה וקשה לי לתת תשומת לב כאמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות עוד פעם אחת ודי
עדי בדיחי25/08/2013שלום לך דנה,
להערכתי יש משקל מסוים להודעה שכתבת לו, היא למעשה המחישה לו שאת מרגישה כי את נמצאת איתו בסוג של שקר, ולא הסברת למה בדיוק התכוונת. הוא נעלב, נפגע, וניתק מגע.
אני חשה כי הרגשת לא בטוחה במהלך הזמן האחרון שלכם יחד, והיה טוב לעשות איתו שיחה מאפשרת ומזמינה שתהיה יעילה יותר מSMS. בהודעות כתובות לא ניתן לחוש את הטון, ההבעה והצורה בה את אומרת את הדברים ולכן זה גמיש ופרוץ לפרשנויות של הצד השני. בעוד בשיחה רואים את כל התמונה וחשים את האנרגיות של האדם מולך.
המלצתי היא לחכות כמה ימים ולנסות ליצור עמו שיחה משותפת. אם תראי שגם לצעד הזה אין מענה- אני מציעה להמשיך הלאה, כיוון שחוסר היענות בפעם השניה כבר יכול להעיד על חוסר רצינותו.
לגבי התינוקת- קודם כל כל הכבוד לך על צעד כ"כ משמעותי של הורות יחידה. מעבר לזה, התינוקת שלך בוודאי צריכה דמות קבועה, יציבה ומכילה ואדם שיכול להתמודד עם משברים וקשיים בהורות ובזוגיות, מישהו חזק בקיצור. וגם אם זה לא ילך ביניכם כרגע- אולי זה באמת לטובתך ולטובת הילדה.
מאחלת לכן הרבה בהצלחה, והורות טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)