מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי לספר?גלי24/08/2013
שלום רב,
אני גרושה ללא ילדים בת 30. לפני חצי שנה התגרשתי, וכבר חודש אני בזוגיות נפלאה עם רווק מקסים בן 32. העניין הוא שהקשר מתחיל להיות רציני ואני מעריכה שעוד מעט נעבור לגבור ביחד., לא סיפרתי לו שמצבי הכלכלי-לא טוב, ושנשארו לי 120,000 ש"ח לשלם על מנת להסדיר את ההלוואות שלקחתי. הוא אמנם, יודע, שעברתי לגור אצל הוריי כי אני צריכה לחסוך ושהאקס שלי סחט ממני כספים- אך הוא לא יודע שנותר לי עוד חוב לשלם בתשלומים רבים. אני אוהבת אותו, ומפחדת לאבד אותו.... מה לעשות??? מתי עלי לספר לו את האמת? האם בכלל לספר לו? אני אוכל לגור עמו ולעמוד בהוצאות מבלי שידע שאני משלמת הרבה החזרים-כי אני מתחילה לעבוד בעבודה רווחית בעוד חודש- אך האם מצב זה בריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לו כבר רקע מסוים
עדי בדיחי25/08/2013שלום גלי,
קודם כל עשית נכון כשכבר פתחת ואמרת לו שעברת לגור אצל הורייך כדי להסתדר כלכלית. ז"א הוא כבר מבין שיש איזו בעיה כלכלית. להערכתי בשלב זה את לא חייבת להמשיך ולפרט, אלא אם כן הנושא יצוץ שוב או שתרמזי לו כי יש חובות שעלייך לשלם כתוצאה מהתהליך שעברת.
אני בטוחה שבמקרה כזה בו הזוגיות טובה ויציבה, גם אם הוא ידע על זה, ויווכח לראות שאת אחראית, מסתדרת ומשלמת את הכל כמו שצריך- הוא לא ירתע ואף יראה בזה חוזק. סה"כ זה "ניסיון חיים" מסוים, ואם הוא יראה זאת בזווית ההסתכלות הזאת, מה טוב לשניכם.
יהיה "בריא" אם בהמשך תפתחי את זה, כשבאמת תגורו יחד ותראי שהקשר ממשיך להתקדם, ובו בזמן אם הנושא נפתח כמובן לספר לו בכללי שיש לך חובות אך את מכסה אותם חודש בחודשו.
בהצלחה רבה וזוגיות טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)