מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל צורך מין מזדמןמיכל03/09/2013
שלום רב,
בעלי צרך(ואולי עדיין צורך)מין מזדמן בעיקר בתשלום וגם מערכות יחסים קצרות
עם נשים הצעירות ממנו ב20 שנים.
אני נמצאת בטיפול אישי וגם בהליך משפטי למימוש זכויותינו הכלכליות.
אבקש את חוות דעתכן על ההשלכות של צריכת מין מזדמן על הבעל.
ההשלכות עליי ועל ילדיי מתבררות לי עם הזמן(הפגיעב באמון ,בבטחון וכו..)
אך מה הן ההשלכות על נפשו של אדם שמשלם לאישה שמוכרת את גופה ומקיים
איתה מגע ללא רגש,האם הגבר לא ניזוק כלל?
יש לציין שבעלי הודה שבגד מתוך שיעמום,כעס ולחץ.
תודה על תשובתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל צורך מין מזדמן - תגובה
עדי בדיחי03/09/2013שלום לך מיכל,
קודם כל יהיה כדאי להעלות את המחשבה הזאת בטיפול האישי שאת עוברת, לא הייתי רוצה לכוון אותך לכל מיני מחוזות אחרים כאשר את כבר נמצאת במסגרת תמיכתית של טיפול. אני מניחה שלתהיה הזאת יש סיבה, ויש רקע, ולכן יהיה כדאי להפנות אותה בחזרה לשיחה עם המטפל/ת.
אני כן בוחרת להעביר את הודעתך לפורום שיותר מתמחה בנושא שהעלית, לי לפחות אין מספיק כלים וידע לתת לך מענה, לצערי.
בהזדמנות זאת- שנה טובה ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
עדי בדיחי03/09/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)