מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליחה להשתחררמתלבטת07/09/2013
היי אני בת 30 גרושה עם ילד.. לפני שנה הכרתי בחור בן 22 יצאנו בערך חודש והחלטתי לנתק את הקשר כי פער הגילאים גדול וזה לא יוביל לשום מקום.. מאז אני פשוט לא מצליחה להשתחרר מהבחור.. לא מצליחה להתנתק.הכרתי מישהו אחר שנתן לי הכל על מגש של זהב, ועדיין הבחור לא יוצא לי מהראש.. במהלך כל השנה היינו בקשר של הודעות,ולאחרונה נפגשים אבל בעיקר לסקס, הוא לא מעוניין מעבר לכך. אני כל יום שולחת לו הודעות ומתקשרת לא מצליחה להשתחרר.. אודה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך אחרי גירושין
טלי צרקינסקי07/09/2013מתבלטת שלום,
כמה זמן עבר מאז גירושייך?
יתכן וחלק מההתקשרות שלך עם הבחור היא רצון לריגושים וזה מאד טבעי לאחר גירושין וילד ויתכן גם שבשלב הזה את עדיין מתלבטת לגבי כניסה לקשר זוגי נוסף, עם כל המשתמע לכך.
על כן, אולי אותו בחור שהגיש לך הכל על מגש זהב, היה מעט "מאיים" מידי כי זה מצריך איזו התבוננות שלך - "האם אני באמת בשלה עכשיו לקשר זוגי"?
אין כאן תשובה נכונה. יש כאן תהליכים... וזה בסדר.
הבחור בן ה- 22 באמת יכול להיות בשלב מסוים בחיים בו הוא מחפש ריגושים, הנאה וחוויות וזה בסדר.
אילו המצב היה מתאים לשניכם בשלב זה של החיים, הייתי מציעה לך שלא בהכרח חייבים לנתק קשר זה.
אם את מזהה שהקשר אינו טוב לך ומונע ממך אפשרויות להתקדם לקראת מטרות אחרות שחשובות לך, אז באמת כדאי לחשוב אם קשר זה מהווה עבורך מכשול.
אני מאמינה שהבחור הזה מספק לך צרכים שונים שגורמים לך להרגיש חוויות מאד טובות, מאידך, את מזהה שזה לא נכון לך כבר.
אל תכעסי/תשפטי את עצמך שאת שם..... זה חלק מתהליך שאת עוברת בשביל להמשיך הלאה....
אך אם זה באמת מפריע לך ולא מאפשר, כדאי לחשוב על סיום קשר ואף לקבל עזרה בשיחות (מומלץ גם לעיבוד נושא הגירושין, איך ממשיכים הלאה ועוד נושאים בחיים).
מאחלת לך הצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)