אוהב ולא מאוהב ??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוהב ולא מאוהב ??
    גלית
    08/09/2013

היי
    יצאתי עם מישהו כ7 חודשים ולאחרונה החלטנו לסיים את הקשר , התחלנו לדבר על חיים משותפים והוא נבהל, ואחת הסיבות שהוא אמר שהוא אוהב ולא מאוהב ??
    מה זה אומר ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהב ולא מאוהב ??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב, אבל קורה וטבעי אצל הרבה

עדי בדיחי
    09/09/2013

שלום גלית,

המעטת בפרטים, כמו למשל בני כמה אתם, האם זה פרק ראשון של שניכם, מה טיב הקשר או מה היו בעיות הקשר עד כה וכהנה.

לאור כך אני לא יכולה לתת תשובה מדויקת, אבל.. וזאת השערה- אולי מה שהיה לו חסר הם הפרפרים או ההתרגשות הגבוהה שמרגישים כשעושים מהלכים כאלו של לגור יחד וכד'. בד"כ התאהבות מגיעה בשלב די ראשוני והיא לאט הופכת לאהבה. כך שלא בטוח שלכך הוא התכוון.. מה שמרגיש לי נכון יותר הוא עינין הריגוש, מעין תחושה גבוהה של רומנטיקה לעומת אהבה- שהיא תחושה שמלווה את הקשר בשלבים שההתרגשות כבר פוחתת.

לכן יתכן והוא חיפש משהו שיותר יצית אותו, ירגש, ילהיב. לא סותר כי אכן יש לו רגשות אהבה אלייך. אהבה היא מילה גדולה- היא יכולה לכלול רגשות אהבה, חיבה, הערכה, והיא לא חייבת לכלול רגשות רומנטיים עזים. כך שאולי כשכבר דיברתם ברצינות על מהלך אמיתי של "ביחד", הוא נוכח להבין שחסר לו האלמנטים שלהם הוא זקוק- כדי להתקדם.

הבשורה הטובה עבורך היא- שקודם כל הוא אמר את האמת, דבר שני- לא נכנסת תחת קורת גג אחת עם אדם שאינו בטוח ברגשותיו, מבולבל או לא סגור על עצמו. 7 חודשים הם תקופה לא מבוטלת, אבל עדיף לעבור אותם מאשר לעבור עוד כאלה עם אדם שלא באמת התאהב (וזה חשוב לו). וזה קורה, אין לנו הרבה מה להתווכח עם ההתאהבות הזאת שקורת אצל חלקנו ואצל חלקנו הרבה פחות.. (לא כולם זקוקים לה כדי להחזיק קשר, ובד"כ ככל שמתבגרים מסתכלים על פרמטרים של התאמה והשקפה, יותר מאשר על ריגוש והתלהבות ראשוניים).

כך שאני בטוחה שכרגע זה כואב, וזה לא קל, ועדיין יש תחושת דחיה מסוימת לשמוע מילים כאלו של "לא התאהבתי", זה כואב וצובט. אבל, עד כמה היית רוצה לבזבז עוד זמן יקר, רגשות ואנרגיות- בתוך בית אחד, עם אדם שלא בטוח בקשר הזה? כך שלדעתי, צעד הפרידה היה חשוב, בריא, ומקדם אותך כאדם בפני עצמו.

אני בטוחה שבקשר הבא יהיה טוב יותר, ותמצאי את האדם המתאים והבשל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו