אוף.... אפילו זה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוף.... אפילו זה קשה
    מישהי
    10/09/2013

אני במערכת יחסים עם מישהו כבר 5 שנים. קשר שידע הרבה עליות וירידות ולפני חודש אפילו עברנו מיני פרידה לכמה ימים.יש אנשים שצריכים שכל הזמן ידחפו וינערו אותם כדי לקחת החלטות בחיים (כמו חתונה) וכזה הוא בן זוגי... כמעט בכל נושא בחיים שלו עבודה, לימודים, זוגיות אני זו שדוחפת ומעודדת ובועטת כשצריך. סיכמנו לאחר שחזרנו שברור לנו ששנינו אוהבים ורוצים להיות ביחד ולכן נלמד למצוא את ״דרך המלך״ שלנו... אבל מאז שחזרנו אני מרגישה שאני חיה בפשרה אחת בלתי נגמרת. אני תוהה לעצמי האם זה האחד ועל מה נלחמתי כל כך הרבה זמן. האהבה עדיין קיימת אבל התחושה הזו של התפשרות ובגדול ממש מציפה אותי. אני עוד מעט בת 30 ותוהה לעצמי איך זה ייתכן שבזבזתי כל כך הרבה זמן?? אני מפחדת מלהתחיל מחדש ואני מפחדת מהחלטות פזיזות ואני ממש לא יודעת מה לעשות... אנחנו מדברים מלא אבל מרגיש לי פתאום שאיבדנו את הכיוון המשותף כבר מזמן ופשוט לא רציתי לראות את זה... מה לעשות? איך מתקדמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוף.... אפילו זה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות נוספות

טלי צרקינסקי
    10/09/2013

מישהי שלום,

אודה לך אם תרחיבי מעט, על מנת שאוכל לסייע לך בתשובה.

היכן את מרגישה שאת מתפשרת היום? באילו תחומים?

האם את מרגישה שהפשרה "נכנסת" לחלק מהמאבק שאת מרגישה שהיה חלק מהקשר במהלך שנות החברות?

האם יש חששות שיהיו קשיים בעתיד בתוך הקשר? (זה טבעי כמובן)

האם אתם משוחחים ביניכם כאשר קשיים עולים בזוגיות?

האם כשאת מציינת החלטות פזיזות כוונתך לנישואין?

אשמח לנסות להרחיב בתשובתי,

בברכה וכל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו