מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוף.... אפילו זה קשהמישהי10/09/2013
אני במערכת יחסים עם מישהו כבר 5 שנים. קשר שידע הרבה עליות וירידות ולפני חודש אפילו עברנו מיני פרידה לכמה ימים.יש אנשים שצריכים שכל הזמן ידחפו וינערו אותם כדי לקחת החלטות בחיים (כמו חתונה) וכזה הוא בן זוגי... כמעט בכל נושא בחיים שלו עבודה, לימודים, זוגיות אני זו שדוחפת ומעודדת ובועטת כשצריך. סיכמנו לאחר שחזרנו שברור לנו ששנינו אוהבים ורוצים להיות ביחד ולכן נלמד למצוא את ״דרך המלך״ שלנו... אבל מאז שחזרנו אני מרגישה שאני חיה בפשרה אחת בלתי נגמרת. אני תוהה לעצמי האם זה האחד ועל מה נלחמתי כל כך הרבה זמן. האהבה עדיין קיימת אבל התחושה הזו של התפשרות ובגדול ממש מציפה אותי. אני עוד מעט בת 30 ותוהה לעצמי איך זה ייתכן שבזבזתי כל כך הרבה זמן?? אני מפחדת מלהתחיל מחדש ואני מפחדת מהחלטות פזיזות ואני ממש לא יודעת מה לעשות... אנחנו מדברים מלא אבל מרגיש לי פתאום שאיבדנו את הכיוון המשותף כבר מזמן ופשוט לא רציתי לראות את זה... מה לעשות? איך מתקדמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות נוספות
טלי צרקינסקי10/09/2013מישהי שלום,
אודה לך אם תרחיבי מעט, על מנת שאוכל לסייע לך בתשובה.
היכן את מרגישה שאת מתפשרת היום? באילו תחומים?
האם את מרגישה שהפשרה "נכנסת" לחלק מהמאבק שאת מרגישה שהיה חלק מהקשר במהלך שנות החברות?
האם יש חששות שיהיו קשיים בעתיד בתוך הקשר? (זה טבעי כמובן)
האם אתם משוחחים ביניכם כאשר קשיים עולים בזוגיות?
האם כשאת מציינת החלטות פזיזות כוונתך לנישואין?
אשמח לנסות להרחיב בתשובתי,
בברכה וכל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)