מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לכן.ענהאל11/09/2013
אני בן 35, עם נכות בינונית מאוד לא אסתטית. בנוסף, יש לי גם קשיי דיבור. אני מסתדר לגמרי לבד.
בפעמים הבודדות שניסיתי להתחיל עם נשים, הן לא רצו בי - ואני יכול להבין אותן.
לדעתכן, יש סיכוי שמישהי כן תרצה בי, למרות הכול?.
האם יש משהו שאני יכול לעשות שיעזור?.
או שאולי זה בלתי אפשרי?.
אני מבקש שתענו בכנות, בלי לפחד לפגוע בי. אני חזק מאוד נפשית, ואחזיק מעמד גם אם התשובה לא נוחה.
אני פשוט רוצה לדעת אם זה אפשרי, ואיפה אני עומד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לבחור
LON11/09/2013אני חושבת שכן ניתן להתגבר על הבעייה...מעבר לחיצוני גם יש יופי פנימי שזה לא פחות חשוב,וגם למראה חיצוני אפשר להתרגל...
בהצלחה ושנה טובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות אינה מגדירה את מכלול האדם
טלי צרקינסקי11/09/2013שלום לבחור,
אנשים שמתמודדים עם נכות גם מכירים זוגיות.
נכות אינה מגדירה את מכלול הבן אדם, המורכבת מעבר לחזות שלה, או להתמודדות שלה עם נכות כזו או אחרת, בין אם היא חזותית, או אם היא התמודדות עם מחלה וכו'..
מכלול האישיות המגדירה את האדם כוללת את חכמתו, תכונות האופי שלו, תחומי עניין שלו, חוש הומור ועוד רבים, אחרים וחשובים...
אדם היושב על כיסא גלגלים - האם הוא רק כיסא גלגלים? ממש לא.
הוא הרבה מעבר לאותו כיסא. הכיסא הוא חלק ממה שהאדם מתמודד אתו.
אותו אדם יכול להיות חכם מאד, בעל אישיות מיוחדת והוא יכול להיות אטרקטיבי הרבה מעבר למשהו מסוים שמזהה את הנכות הספציפית (סתם דוגמה).
יש לא מעט דוגמאות של אנשים עם נכות אשר יש להם קשרים רציניים שממשיכים גם לנשואים.
חשוב לדעת כמובן איך להתחיל את הקשר, איך להציג את עצמך.
והחשוב מכל זה שאדם יודע קודם כל לחיות בשלום ובאהבה עם עצמו, משם מתחיל הכל ומשם אפשר להתחיל מערכות יחסים עם העולם. זה לא קל, אך אפשרי.
הרבה הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)