זקוקה לעזרה- רומן בעבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה- רומן בעבודה
    שירי
    26/09/2013

היי
    אני נשואה מספר שנים וקשר עם אחד מעמיתיי גלש מידידות טובה למשהו יותר מזה(התנשקנו כמה פעמים). התעשתתי ושמתי לזה סוף כיוון ששנינו נשואים עם ילדים וזה ברור שאף אחד מאיתנו לא מוכן לעזוב את הבית.הבעיה היא שכבר הספקתי לפתח כלפיו רגשות(ולטענתו גם הוא כלפי-סוג של נפש תאומה).
    מאז שהחלטתי להתרחק ממנו(הוא מאד רוה להמשיך ומנסה לשכנע אותי לקיים את הקשר בלי לפגוע באף אחד) מאד קשה לי בעבודה. אנחנו עובדים במקום קטן והתרחקות ממנו היא בלתי אפשרית. כנראה קשה לי להסתיר את הדכאון שלי ואנשים כבר התחילו לשאול שאלות שכרגע אני מתרצת כבעיות בבית, אבל אני כמובן על הפנים.
    היתי עוזבת את העבודה, אבל ניסיתי לבדוק במקומות אחרים וכרגע מבחינה כלכלית זה ממש בלתי אפשרי. איך אני יכולה להמשיך ולהתנתק ממנו באופן רגשי כשאני רואה אותו כל יום? הוא כל הזמן אומר לי שהוא עצוב ושאני חסרה לו- האם גברים בוגדים יגידו כל דבר על מנת להכניס למיטה או שיש מצב שזו האמת? מה ניתן לעשות עם בעלי כדי להחזיר את הריגוש שהיה פעם- מתארת לעצמי שזו השחיקה השגרתית שדחפה אותי לזה?
    תודה-אשמח לכל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה- רומן בעבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך למנף את המצב הקיים לשינוי

טלי צרקינסקי
    26/09/2013

שירי שלום,

זיהית קשר שאכן לא כדאי להמשיך אותו...

אנסה בתשובתי להאיר ב"א" מספר נקודות שכדאי לחשוב עליהן.

מסגרת של זוגיות של שנים, בתוך נישואין, הכוללת שיגרת יום יום וטיפול בילדים, עלולה להביא לעיתים למצב של שחיקה, של כניסה לשגרה יומיומית ואז מופיע לו אדם מחוץ למערכת זו שהוא מעין אובייקט שיכול לספק בחזרה את הריגושים ו"ללחוץ" על מה שמעט אבד או חסר (אך בהחלט ניתן להשבה, במסגרת הנישואין).

ניתן לקחת את מה שאירע לך עם אותו בחור בעבודה כחוויה שתעזור לך עתה לבחון מה קורה לך בתוך מסגרת הנישואין שלך, לבחון מה את מרגישה שם? מה בזוגיות עושה לך טוב? מה עוד היית רוצה שיהיה לך בזוגיות עם בעלך?

ראשית, אני מחזקת את החלטתך ובהחלט ממליצה לך לנתק את הקשר הרומנטי עם הבחור ממקום העבודה. יש כאן מספר אלמנטים. התחלת לפתח רגשות כלפיו, הוא התחיל לפתח רגשות כלפייך, אתם באותו מקום עבודה. לא הייתי מציעה לך לעשות זאת בדרך של ניתוק או ריב, עם כי כן להשאיר יחסים טובים סביב נושאי עבודה - עד כמה שיש צורך בכך ולא מעבר...

את יכולה להסביר לו שהייתה היסחפות ושחשוב לך לשמור את חיי נישואייך, את מאד רוצה שיהיה לו טוב וכמובן לא מעוניינת כלל לפגוע בו, אין זה אישי אך זה חשוב לך, בין השאר, גם בגלל שזה מקום עבודה (כאן אף הייתי מציינת שגם אילו היית רווקה/פנויה, לא היית רוצה רומן במקום העבודה. מנטרלת עוד משהו "על הדרך")....שעשוי להפחית יותר מהפגיעה.
    ויש בזה גם משהו...

לגבי שאלתך האם גברים בוגדים יגידו כל דבר על מנת להכניס אישה למיטה או האם באמת יש מצב שזה אמיתי? אני מתארת לעצמי שיש מצבים כאילו וגם כאילו...

השאלה מה זה גורם לך להרגיש אם הוא מרגיש כלפייך משהו? האם היה לך קל יותר לדעת אם הוא היה רוצה רק יחסים מיניים ולא מעבר?

אני חושבת שהשאלה האמיתית כאן היא הזוגיות שאת נמצאת בה היום ואת הבאת את זה בסוף פנייתך - מה ניתן לעשות על מנת להחזיר את הריגוש שהיה לי עם בעלי?

שירי, הרבה זוגות, בשגרת היום יום, נמצאים בתקופות ממש כמו שאת מתארת, של הרצון להחזרת ריגושים, בין אם זה לאינטימיות הזוגית, למיניות, לשהייה ביחד.

הצעתי - אם יש ביניכם בסיס טוב וחברות ואת אוהבת את בעלך ואת רוצה את הקשר, ניתן בהחלט להחזיר ריגושים.

חשוב מאד בקשר זוגי לשלב בתוך היום יום גם זמן איכות זוגי, לדעת לתקשר אחד עם השניה, לצאת לבלות שניכם - כזוג, לשוחח גם על אינטימיות, אם יש תכנים יותר אישיים שקשורים ליחסי מין ניתן לשוחח אחד עם השני על מה אתם אוהבים, מתי ולהקדיש גם לכך זמן איכות ולגוון.

במידת הצורך, ניתן גם להתייעץ עם סקסולוג/ית. (לא בהכרח מצריך טיפול עומק, יכול לשדרג יחסים אם רוצים תחום זה).

רוצה לאחל לך הצלחה וחג שמח,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו