מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להנות מיחסי מיןשרית01/10/2013
אני נשואה 5 שנים,
שמחה ומאושרת עם בעלי, בלי להתעלם מקשיים ומחשבות שתמיד יש..
אני ראשונה שלו והוא שלי (דתיים) ולא היה לנו נסיון קודם
לא כיף לי , אני לא נהנית במיטה.
כיף לי היחס שלו, החיבוקים והליטופים ( המגע)אבל לא יותר מזה,
ואני גם לא מוצאת ולא יודעת להגיד לו ממה אני נהנית כדי לשנות... הוא רוצה "להשקיע"
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות אפשר ללמוד
טלי צרקינסקי01/10/2013שרית שלום,
ראשית כל, לא להיבהל.
זה נפלא שיש לך בעל שיש לו רצון להשקיע בך ויש לכם חברות יפה ואת מתארת שאת נהנית מהמגע, החיבוקים והליטופים שלו. כלומר, יש כאן בסיס טוב ואת מעריכה זאת.
מיניות הוא משהו שאפשר ללמוד אותו להתפתח בו, בוודאי ובוודאי בתחילת הדרך וכמובן לאורך מעגל החיים..
מנגנון המיניות אצל נשים הוא הרבה יותר מורכב מאשר אצל גברים.
אצל הגבר מנגנוני הגירוי וההגעה לסיפוק הם הרבה יותר אוטומטים (כמובן גם גבר אינו רובוט, הוא גם מושפע ממתחים ועוד..)
אצל אישה, המנגנון פחות אוטומטי ויש צורך ללמוד אותו.
כלומר, את יכולה ללמוד עם עצמך אפילו בהתחלה, מה נעים לך. מה עושה לך טוב.
זוהי הדרך של אישה להכיר את המיניות שלה.
להתיידד עם עצמה, גופה וגם עם האיברים האינטימיים. אישה יכולה ללמוד להביא את עצמה לסיפוק לבד ואח"כ דרך זה להדריך את בן זוגה.
יש שפע של חומר, ספרי הדרכה. חשוב שאת תרגישי כמובן נוח ואת יכולה להתקדם הדרגתית. כאשר המטרה אינה אורגזמה, אם כי ליהנות ולהכיר עצמך...
חשוב מאד לא להילחץ, לא לשים לך מטרה (מה יהיה אם לא?) הכל בסדר, רק להיות נינוחה ולשים למטרה להכיר את תחושותייך.
אתם יכולים גם לקרוא ביחד ספרי הדרכה ויש גם יעוץ סקסולוגי שניתן להיעזר בו במידת הצורך.
אני מאחלת לכם הצלחה וזוגיות טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהנות
שרית02/10/2013תודה על התשובה,
נשמע מעודד...
אולי תוכלי לכוון אותי/ אותנו לחומר וספרים,
אני לא ככ נגישה לחומרים, וגם במגזר פחות מקובל לשוחחח ולשאול מישהו...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -
טלי צרקינסקי02/10/2013שרית שלום,
אני מפנה אותך לפורום סקסולוגיה (בהודעה נפרדת שמצרפת אליך)
אני מאמינה ששם יש להם ידע נרחב בתחום של חומר, ספרים ולאן כדאי לגשת.
הרבה הצלחה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
טלי צרקינסקי02/10/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)