מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופהההדן05/10/2013
אני וחברה שלי כבר שנה ו4 ביחד היא אהבה ראשונה שלי והכל בשבילי בזמן האחרון היא רחוקה ממני והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי אבל קשה לה להתקרב אליי ואני ממש פוחד שזה הסוף...היא אומרת שזה בגלל המריבות שהיו לנו האם באמת צריך לוותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי מאד לדבר לפני הויתור...
טלי צרקינסקי05/10/2013דניאל שלום,
אתה שואל אם לותר על הקשר בגלל שהחברה התרחקה.
שאלה שהיא מאד חשובה - האם ניסיתם לשוחח על המריבות ביניכם?
מה קורה בקשר ביניכם?
בזוגיות עולים לעיתים כעסים, אי הבנות, קשיים ועוד.. וחשוב מאד שהם "יעלו על פני השטח" מבחינת היכולת לשוחח עליהם. אם לא משוחחים עליהם. לעיתים כל צד יכול פשוט "להתנהג אותם".
נניח, חברתך יכולה פשוט להתרחק... במקום לנסות לפתור את הנסיבות שגרמו לה להתרחק, או לדבר את הכאב שעולה, את מה שקורה בעת המריבות ביניכם.
כדאי לחשוב ביחד איך לפתור את המתחים ביניכם, על מה אתם רבים, היכן נקודות המתח וה"תורפה" במערכת היחסים.
אם כל זה לא נעשה... אז יש כאן שאלה אם הוויתור הוא לא על הקשר במקום על הניסיון לפתור בעיות?
אני ממליצה לנסות לבדוק את התקשורת בקשר ואיך אפשר לתקשר טוב יותר אחד עם השני, בצורה יפה, לא מאשימה, אכפתית, מזמינה אחד את השני לדבר, לראות מה מפריע לכל צד.
ולראות מה קורה מכאן.
בהצלחה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)