עזרה דחופההה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופההה
    דן
    05/10/2013

אני וחברה שלי כבר שנה ו4 ביחד היא אהבה ראשונה שלי והכל בשבילי בזמן האחרון היא רחוקה ממני והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי אבל קשה לה להתקרב אליי ואני ממש פוחד שזה הסוף...היא אומרת שזה בגלל המריבות שהיו לנו האם באמת צריך לוותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופההה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצוי מאד לדבר לפני הויתור...

טלי צרקינסקי
    05/10/2013

דניאל שלום,

אתה שואל אם לותר על הקשר בגלל שהחברה התרחקה.

שאלה שהיא מאד חשובה - האם ניסיתם לשוחח על המריבות ביניכם?

מה קורה בקשר ביניכם?

בזוגיות עולים לעיתים כעסים, אי הבנות, קשיים ועוד.. וחשוב מאד שהם "יעלו על פני השטח" מבחינת היכולת לשוחח עליהם. אם לא משוחחים עליהם. לעיתים כל צד יכול פשוט "להתנהג אותם".

נניח, חברתך יכולה פשוט להתרחק... במקום לנסות לפתור את הנסיבות שגרמו לה להתרחק, או לדבר את הכאב שעולה, את מה שקורה בעת המריבות ביניכם.

כדאי לחשוב ביחד איך לפתור את המתחים ביניכם, על מה אתם רבים, היכן נקודות המתח וה"תורפה" במערכת היחסים.

אם כל זה לא נעשה... אז יש כאן שאלה אם הוויתור הוא לא על הקשר במקום על הניסיון לפתור בעיות?

אני ממליצה לנסות לבדוק את התקשורת בקשר ואיך אפשר לתקשר טוב יותר אחד עם השני, בצורה יפה, לא מאשימה, אכפתית, מזמינה אחד את השני לדבר, לראות מה מפריע לכל צד.

ולראות מה קורה מכאן.

בהצלחה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו