מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיצד מתמודדים אם משפחות !!!מאיה אריאל13/10/2013
שלום רב! הנני נשואה מזה כ5 שנים בעלי חולה מניה- דיפרסיה . והיחסים במשפחות לא כ"כ טובים.לאחרונה אני ובעלי מוצאים את עצמנו במריבות וויכוחים על רקע המשפחות .מבחינת המשפחות שהבית שלנו יסגר ויהרס כי כך הם חפצים אני ובעלי מסורים אחד לשני ועברנו במשך השנים קושי רב ודברים טובים יחדיו . לא קל לאנו בפרנסת המשפחה וגידול המשפחה אנחנו לא מקבלים שום עזרה מהמשפחות . מצד הורי בעלי שנתגרש אפילו ומצד אימא שלי היא אף טענה וקיללה שבעלך ימות . חלילה . כיצד מתמודדים אם הדבר מה עלינו לעשות ??? הסיבה לכך הינה שהמשפחות מלכתחילה לא רצו שנתחתן . מה עלינו לעשות הסבתות לא מתראות אם הנכדים וזה לא מפריע להן בכלל. מוטב לציין שהיחסים האישים ביני לבין בעלי טובים אנחנו מגדלים משפחה לתפארת לאור המגבלה של בעלי בתיפקוד ולא נותנים למחלה להשפיע ולקלקל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתרחק מהתנהגויות כאלה
עדי בדיחי14/10/2013שלום מאיה,
ראשית כל הכבוד וישר כוח על ההתמודדות בצל המחלה, והעבודה שאתם לא נותנים לה לצבוע את חייכם ואת סדר היום היא חשובה, ולכן המשיכו כך.
לגבי מה שתיארת- צר לי לקרוא שהדבר כ"כ משמעותי עד כי הנכדים לא מתראים עם הסבתות. לנושא העזרה אגב - זה נושא מורכב. העזרה צריכה להינתן רק בנסיבות טובות, שהיחסים טובים וזה מסתדר לשני הצדדים. אחרת, כל עזרה שתקבלי תביא איתה יותר צרות ואולי במקרה שלכם זה עדיף כך, לצערנו- כלומר לא לקבל עזרה, במצב כ"כ רגיש.
בגלל ההתנגדות הראשונית של הצדדים לקשר, כנראה יש גם את חוסר הרצון לא להתראות ובכך לשלם מחיר כבד- לא לראות את הנכדים. אין לנו שליטה על מה שההורים יחליטו, ואיך יהיו הדפוסים שלהם עם אחרים לצערי. אני בטוחה שזה כואב לך מאוד אבל אני לא משוכנעת שניתן לשנות את המצב.
מה שכן- תיארת יפה כי יש ביניכם זוגיות מאוד טובה. תיארת כי אתם לא נותנים למחלה להשפיע. ולכן הייתי אומרת, לא לתת גם ליחסים מסביב להשפיע ולהיכנס לכם לתוך הבית. ה"איחולים והברכות" ששני הצדדים ממטירים עליכם- נסו להתעלם מכל הבעה וביטוי כזה. לכבד אותם בכל היתר, אבל נסו להתרחק עד כמה שניתן ממילים כאלה או מהתנהגויות שלא מקדמות את התא המשפחתי שלכם.כיוון שמה שחשוב כרגע הוא התא הזה שאתם בניתם, בריאות הילדים ורווחתכם ככל שניתן. אתם תסתדרו, כך אני משוכנעת, בכל הנוגע לקשיים ולטרדות היומיום, דווקא כי אתם מאוחדים בתוך התא הזה, ומשם תבוא הצמיחה האמיתית למעשה. לא ממקור חיצוני, אפילו שזה הורים.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)