מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות בפערי גילאיםרונית20/10/2013
שלום אני בת 27 ואני יוצאת עם גבר בן 43, אנחנו כרגע בתחילתו של קשר, הוא בחור מדהים, התקשרות בינינו טובה ומאוד כיף לנו ביחד. הבעיה היחידה היא פער הגילאים, דבר שהינו מקשה עליי במעט. אני מתלבטת מה לעשות משום שמצד אחד הזוגיות ביינינו טובה אך חוששת שמא פער הגילאים גדול מידי. אשמח לתשובה אני בחוסר וודאות כלפי ההמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערי גילאים -התמודדות והשלכות
עדי בדיחי21/10/2013שלום רונית,
זוגיות יכולה להתקיים על אף פערי הגיל, אם כי היא קשה יותר להתמדה לאורך זמן, בגלל תחומי עינין שונים, שלב שונה בחיים, לפעמים עבור אחד מדובר בפרק ב', ועוד ועוד. בלחץ החברתי מסביב גם עלול להעיב לא פעם.
ראשית אני חושבת שיהיה כדאי לשאול גם לדעתו, אולי הוא חש כמוך, ואולי הוא יכול דווקא לשנות מעט את תפיסת העולם שלך וכן לגרום לזה להצליח.
ישנו חוסר וודאות לגבי המשך של כל קשר מתחיל, אני מניחה שהיית נמצאת בחוסר וודאות גם בקשר אחר, כל עוד הוא בהתחלה ועוד לא יודעים לאן זה מתפתח. את בהחלט צודקת שכאן יש מרכיב נוסף שעלול להיות בעייתי בהמשך. מצד שני- יש זוגות כאלה, ויש זוגיות שמצליחה על אף הפער. להמשך, ההשלכה הברורה היא בעיקר עינין ההורות. כשאת תרצי להקים בית, סביר שתהיי בסביבות ה-30 פלוס שלך, ואילו הוא יהיה קרוב ל-50, אולי. זאת למשל השלכה שיש לחשוב עליה.
בברכת הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מווה שאני עוזרת
רונית28/10/2013כשהכרתי את בעלי הייתי בת 27 והוא 38 היום אנחנו נשואים 4 שנים עם שני ילדים מקסימים בן 4 ושנתיים וחא התחתנו בגלל ההיריון כשהוא הציע לי נישואין כבר הייתי בהריון ולא ידענו על כך אני יכולה להגיד לך ש קשר שלנו הוא פשוט מצויין ופער הגילאים לא ניכר מעבר לכך הוא הגיע להורות מאוד בשל והוא אבא פשוט מדהים
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט עזרת
רונית29/10/2013תודה רבה על התגובה. אשמח לשוחח עימך באופן פרטי (אם יש אפשרות לשלוח לך מייל ומשם נתקשר...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן!!! אתם פשוט מקסימות
רונית29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)