הפסקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפסקה
    נאור
    07/11/2013

אני וחברה שלי יוצאים ארבעה חודשים
    בתחילת הקשר היא הראתה לי שהיא מעונינת בי מאוד והרגשתי דברים ואני לעומת זאת לא הרגשתי כמעט כלום
    לאחר חודשים זה התהפך אני פתאום הרגשתי דברים מאוד חזקים והראתי לה
    והיא לעומת זאת פחות
    לאחר שיחה איתה שלשום אמרה שצריכה לדבר איתי ויש לה רגש אליי אבל זה לא כמו הרגש שיש לי והיא רוצה הפסקה של מספר ימים כדי לבחון את הרגש שלה
    האם הפסקה תעזור?איך אני מחזיר אותה אליי?אני בסרטים קצת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה - מותר וכדאי

עדי בדיחי
    08/11/2013

שלום נאור,

בזוגיות אין לנו ברירה אלא גם להיות קשובים למה שבן הזוג צריך מאיתנו. לפעמים זה קירבה, לפעמים זה ריחוק. כדי לברר עם עצמה האם באמת היא יכולה ורוצה להישאר בקשר הזה וכדי לבחון את הרגשות שלה - היא צריכה הפסקה. ויש לכבד אותה על כך, למרות הקושי והחשש שהיא באמת תעזוב.

נסה לחשוב על זה כך- האם היית רוצה שתישאר איתך מישהי שאינה שלמה עם הקשר? הרי זוגיות טובה חייבת להיות מושתתת על כך ששני בני הזוג "בעד" הקשר, מרגישים בו טוב והרגשות שם חזקים. אם היא צריכה לבדוק- טוב שתיתן לה את הזמן לכך וחשוב שלא "תפריע" לה לחשוב, כדי שהיא תחזור עם תשובה שלמה וברורה אליך.

אין "איך" להחזיר אותה אליך.. לצערי זה לא קסם. רגשות הם דבר מורכב, ויש לכבד אותה על החלטתה, ובינתיים למשל, כדי להפיג את הקושי, אפשר לכתוב לה מכתב, מה עובר עליך בתקופה הזאת, לכתוב לה מה אתה חש ואיך אתה רואה את הקשר, ושאתה מוכן לשמוע ולנסות לשפר (אם כך אתה חושב כמובן).

אני שוב חוזרת על המסקנה שעדיף קשר עם מישהי שהיא משקיעה בו, רוצה להשקיע ורואה את עצמה איתך, מאשר מישהי שהיא "חצי" או לא שלמה לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו