לדורית כהן-המשך לבגידה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית כהן-המשך לבגידה..
    שירה
    21/05/2007

דורית שלום,תיראי יש לנו תקשורת מעולה בקשר, בכל דבר ונושא אנחנו פתוחים ופותרים ומדברים ומלבנים, חוץ מבנושא הזה שבו אנחנו מפחדים לגעת.
    אני לא חושבת שיש בו חשש כי הדבר יחזור בשנית,אני לא אדם בוגדני שמחפש הרפתקאות,הבגידה קרתה בתחילת הקשר מאהבה לחבר הקודם.וגם אין שום סיבה שיהיו לנו בעיות בתקשורת בעתיד זהו לא דפוס היתנהגותי שלו או שלי. זה רק בנוגע לנושא הספציפי הזה ולכן קשה לי להחליט האם לדבר על הנושא או להמשיך הלאה, בכל זאת אנחנו כבר 2 וחצי בקשר מעולה , אפשר להמשיך הלאה כך או להעלות את הנושא והשאלה היא האם זהו הדבר הנכון לעשות או שזה יגרום יותר נזק יותר מאשר תועלת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית כהן-המשך לבגידה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היו אמיצים

דורית כהן
    21/05/2007

ערב טוב, שירה
    אני שמחהלשמוע שהתקשורת שלכם מעולה בשאר התחומים. עדיין אני חושבת שהעובדה שאינכם יכולים לנהל שיחה בוגרת ופתוחה על הארוע ההוא במיוחד על רקע מה שאת מוסיפה שעוד היתה בך אהבה לחבר הקודם, שזה הופך את הארוע לפחות קשה (לדעתי). כנראה שיש בכל זאת נושאים שאינכם נוגעים בהם (אולי סביב סקס). מכיוון שאתם שוקלים להינשא והיחסים חשובים מאוד לכם מטבע הדברים - היו אמיצים! קחו את הנושא כאתגר לזוגיות ולאהבה שלכם. לא טוב להיכנס לנישואין כאשר יש נושאים בלתי סגורים רגשית, זה באמת יכול להתנקם בכם בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו