מה זה אומר ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר ?
    די די
    07/11/2013

אני בזוגיות גרוש+1 :המצב מאוד מורכב. בתחילת הקשר הרגשתי שרק אני בשבילו. כיום אני נחשפת להתנהגויות שלא ראיתי : 1. כל בחורה שעוברת הוא מסית את מבטו אליה- כאילו הוא לא יכול לא להסתכל. הוא עוסק במכירות כלומר שכל היום הוא נפגש עם מנהלים וכמובן פקידות למיניהם.( שכיום אני מודעת לכך שהוא מקשקש איתן .. ) הערתי לו על כך כי אחד המקרים חשתי ממש השפלה הוא הסתכל על מישהי כאשר חיבק אותי אך הזכוכית של הדלפק הייתה שקופה כך שהדבר צרם לי מאוד. אני מנסה להתעלם מכך ולומר לעצמי שזה שום דבר גברים נהנים להסתכל על נשים . אבל עדין זה נראה לי מאוד לא במקום.
    אני אוהבת אותו אבל לא יודעת מה לעשות עם זה .זה מאוד מאוד קשה לי. הרי תקשורת מתחילה מעיניים .. ממבט.. . אחת התשובות שלו: תסתכלי גם את מה הבעיה?". בנוסף לכך, הוא תמיד מעיר על נשים בסרט או בטלוויזיה.."תראי איזה שדיים קטנים יש לה" " וואוו איזו יפה זו" . אפילו בסרט אחד הוא הוא ממשיך לדמיין דברים שיקרו בסצינת סקס הוא אומר" בטח החברה שלה חמה יותר" .. אני לא יודעת אייך לאכול את הדברים האלה.
    לשאלתי אמרו לי: הוא בנאדם מיני .. זו לדעתי תשובה מטופשת לחלוטין… גם אם הוא בנאדם מיני ..למה זה צריך לקבל ביטוי כזה – גם אני מינית ויותר ממנו בטוח! אולי תוכלי להעיר את עיני מאוד מוטרדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך לבדוק

עדי בדיחי
    08/11/2013

שלום,

מבינה את התסכול שלך. יתכן ויש ביניכם איזשהו פער מבחינת התפיסה של גבולות בתוך זוגיות. כלומר- עד איפה מותר לנו ואיפה אסור.

אני מניחה שהמקצוע שלו לא היה משנה לך אילולא ההתנהגות השורשית של פלירטוט/מבטים/הערות וכו'. עולם המושגים שלו מול נשים הוא כזה, וכן- אשה שאיתו צריכה להתמודד עם זה, ועבורך זה לא פשוט.

אני לא בטוחה שהוא "רק אדם מיני" אלא משהו בעינין הגבולות שלו הוא אחר משלך. ועל זה יש לדבר- ביחד- איפה מותר לנו ועם מה פחות נרגיש נוח בזוגיות. חשוב שתבהירי לו מה את חשה ואיך את חווה אותו כשהוא מעיר מולך הערות כאלה. לשנות אותו? אני לא בטוחה שתצליחי ואפילו יתכן ועם הזמן תגלי תכונות משיקות או דומות שהן יהיו בעייתיות, וזה בסדר- כי אין לנו ברירה, בהיכרות מעמיקה- אנחנו מגלים דברים, וטוב שכך. כרגע אני רואה לנכון לשוחח איתו על מה *לך* זה עושה והריחוק שההתנהגויות האלו יוצרות בך.

לגבי גברים באופן כללי- לצערי הוא צודק ואכן אלו התנהגויות שמאפיינות הרבה גברים, ואיתך כנראה, הוא חש מאוד נוח, יותר מדי בנוח, כדי לשתף אותך בעולם המיני שלו.. מאוד ברור שעבורך, זה קצת יותר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו