מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא נמשכת לבעלירינת09/11/2013
היי ,
אני נשואה שנתיים ,אם לתינוק בן שנה , סך הכל עם בעלי 4 שנים .
עברנו המון מכשולים ביחד ,.מאז שהתינוק נולד חלה ירידה משמעותית ביחסי מין ,בהתחלה זה היה בגלל חוסר שינה וזה היה מובן , אחרי זה אין סוף ריבים בגלל חוסר הבנה , הייתה תקופה שהיה לי סוג של דיכאון בגלל שישבתי בבית .עכשיו חזרתי לשגרה , העיניינים התחילו להסתדר , כמו כן אני ובעלי התחלנו לוותר אחד לשני , להבין יותר ,ובעלי נהיה יותר אכפתי ומנסה לשנות את הדברים שהיו מפריעים לי , וגם אני מחזירה בהדדיות , אבל מה אני לא נמשכת אליו , ממש צריכה להכין את עצמי מראש כדאי להיכנס איתו למיטה , הוא מתחיל כבר להתעצבן ומן הסתם הבטחון העצמי שלו יורד ,אני גם צעירה ממנו ב 10 שנים .
לא יודעת איך להמשיך להתנהל ,אני בחורה מאוד מינית והוא גבר מושך .ולא יודעת מה קרה לי בשנה האחרונה , נהיה לי לא אכפת מיחסי מין.אני חוששת שלא נוכל להמשיך ככה הרבה וזה הולך להדרדר .להתגרש בגלל דבר כזה אני ממש לא רוצה ,,אחרי כל מה שעברנו ביחד.יש הצעות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להחזיר תשוקה מינית
טלי צרקינסקי10/11/2013רינת שלום,
על נושא מיניות בזוגיות אפשר לעבוד.
בזוגיות ובמהלך החיים יש תקופות ועשויות להיות עליות וירידות בהנאה, במשיכה ובחשק המיני.
אם נוסיף על זה את ההתמודדות עם חיי היום יום, השחיקה שעשויה להיות עם השנים, ההתמודדות עם גידול ילד/ים, ריבים, אי הבנות ומתחים בקשר, חוסר תעסוקה, תעסוקה מתישה מידי, חוסר ביטחון כל הנ"ל, משפיעים מאד על המיניות, על הרצון לקיים יחסים ולהיות במצבים אינטימיים.
את מתארת תקופות לא פשוטות שעברתם ומאד יתכן וכל אילו השפיעו על המיניות שלך בתקופה זו.
את מתארת עתה תקופה יותר טובה שמתפתחת בזוגיות שלכם. אפשר גם לפחת את המיניות.
לא כל חוסר חשק מיני או ירידה בתשוקה היא היעדר משיכה...
לדעתי שווה לבחון כיצד היום אתם יכולים לחבר את המיניות שלכם מחדש.
לתחזק חיים מונוגמיים (=עם אותו בן זוג) לאורך שנים דורש: גיוון, חידושים ועוד..
חשוב שיהיה לכם את הזמן שלכם, תחילה בכלל ברמה של לדבר אחד עם השנייה, זמן איכות לדייט משותף שהוא רק זוגי, לאינטימיות, מחוות רומנטיות (פתק, מתנה צנועה (מה שמתאים לכם), נרות, כל דבר שמכניס אתכם לאווירה אינטימית ומראה אכפתיות ומחשבה האחד כלפי השנייה.
אפשר להיעזר בספרי הדרכה וחשוב להבין שהאנטומיה המינית של האישה שונה מאד משל הגבר.
האישה צריכה ללמוד על האינטימיות שלה, המיניות שלה וככל שהיא תלמד זאת עם עצמה, תוכל להדריך את בן זוגה כיוון שהיכולת של הגבר להגיע לסיפוק היא ממש ביולוגית ודי אוטומטית ואת יכולה ללמד אותו מה חשוב לך ומה גורם לך הנאה בכלל לאו דווקא לסיפוק בסוף....
כך שבהחלט הייתי נותנת לזה זמן, תהליך, ללא לחץ, לממש את המיניות שלכם בחזרה ולחזור למה שהיה פעם.
את יכולה לתת לבעלך לקרוא את תשובתי אם זה מתאים לך.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)