מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים כשהאישה לא ממש רוצהאישה24/11/2013
שלום ,נשואה עוד מעט 26 שנה. בשנתיים האחרונות
אני לא ממש רוצה שהוא ייגע בי או יישן לידי כי זה מביא ליחסים ואחר כך אני מתעצבנת
בתוכי למה נתתי לו לגעת בי. אני מרגישה שזה מוריד לי מהכח הפיזי והנפשי
כלפי עצמי וכלפיו לדוגמא למחרת אינני יכולה להיות אסרטיבית מפוקסת
איני יכולה לאמר מה שאני רוצה .או שהוא יהיה או ייעשה אני מרגישה חולשה מנטלית. ולא רוצה לחכות לפעם הבאה. הגעתי למצב שאני לא רוצה סופי שבוע!
מבקשת לציין כי אנחנו לא ישנים ביחד
כבר כמה שנים ואני מודה היום כי אני אוהבת את הזה יותר נכון התרגלנו כי אנחנו אנשים עסוקים. ויוצא שבסופי שבוע אנחנו כן ישנים ביחד וכך מתקרבים.
(כי מה לעשות חייבים לשמור על הנישואים והסיבה שאנחנו יחד ויש ילדים וכן לא ממש נכון ונוח להתגרש או להיפרד בעיקר בצד הכלכלי! או הצד הרגשי של זוג הכי טוב זה בשניים ולא לחוד) ולא ממש בא לי להיות אישה ואיש בסופי שבוע וגם בהחלט לא באמצע שבוע.
אלא במינון הקטן פעם ב... וגם זה כדאי שיבוא עם בילוי לפני או תקשורת כל שהיא טובה ביני ובינו.רוצה שהוא יהיה כמו ידיד שותף אבל בלי יחסים קבועים כמעט בכל סוף שבוע כאילו שאני טובה רק ל.. לישון ולהיות יחד ולא מעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודל זוגי
עדי בדיחי24/11/2013שלום אישה,
מבין השורות שלך עולה כי כשאת נמצאת במצב של חשיפה, ובמצבים אינטימיים- את חשה חשופה גם רגשית ומנטלית, ורוצה להתרחק. נשאלת השאלה מדוע את חשה כך, ומדוע יחסים אינטימיים לא נכנסים בעינייך למקום של "יחד" ו"שותפות", אלא יותר למקום של "בדידות" ו"חולשה".
יש כל מיני מודלים של זוגיות, שאנשים מסגלים לעצמם עם השנים. אידיאלי או לא- זה נושא אחר. נראה שגם אתם סיגלתם לעצמכם איזשהו מודל. אולי כדאי לשבת איתו ולדבר איתו על כך שאת חשה יותר טוב כאשר יחסים אינטימיים מגיעים בצמידות לבילוי, לתשומת לב ולתקשורת. תוכלי גם לתת לו על כך חיזוקים ב"זמן אמת", כאשר בילוי כזה קורה. הסבירי לו שאת נוטה להתרחק במצבים אחרים, ולמה.
את אינך רוצה שהוא יגע בך או ישן לידך, כי זה מביא ליחסים ואח"כ את מתעצבנת- אולי כדאי לפרט זאת מולו ולהסביר לו יותר מה את בדיוק מרגישה, שהרי היינו מצפים שדווקא תרצי במגע איתו, למרות כל השנים שצברתם ואולי דווקא בזכותן.
ללא קשר, הייתי ממליצה בנפרד לברר מול עצמך ולשאול- מה הקושי בלהיות חשופה מולו, ולמה זה מביא אותך למצב מנטלי חלש בעיני עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצופה
ששון23/11/2014העיקר ידעת להגשים את החלום להיות אמא ומצאת ספונסר ( פראייר ) שיתמוך בך כלכלית לאורך כל שנות הנישואים שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישה
אלכס24/11/2014ועם מי את רוצה לקיים יחסים?
האם יש לך גבר בחיים האמיתיים שלך שאת חושקת בו אבל חוששת לממש ?
אולי אפילו דמות וירטואלית?
אולי הוא לא עונה על המשבצת של הגבר הרצוי בעינייך מבחינת חוקי המשיכה ?
אז אולי תקחי לך מאהב בכל אופן את קרובה לזהכי הגברים בחיים סביבך כבר ירגישו שאת רוצה החוצה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת היא שמה שאת מתארת שולל נישואין
סתם אחד24/11/2014לו אני במקומו של בעלך, היתי מתגרש מזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)