מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריחוקאורפז24/11/2013
שלום רב,
וואו כולי מלא ברגשות ועצבים גם כן באחד
אנסה לכתוב בקצרה ממש ולתמצת הכל.
אני גיי ויש לי בן זוג מזה 4 שנים.בחודש יולי האחרון הצעתי לו הצעת נישואים הוא הסכים,הוא היה פה בישראל והכל היה כביכול בסדר.הוא מתגורר בחו"ל,והתכנון היה שיגיע בינואר לישראל לגור עימי.ולהתחיל לחיות את החיים יחד.לאחרונה מאז שהוא חזר לחו"ל אחרי שהיה בישראל למשך חודש.הוא הפסיק לתקשר.התקשורת פחתה מאד.ובהודעות בפלאפון במקום בייבי זה היה dear ,ושונה התקשורת שונה.גם לא שיחות בטלפון ולא בסקייפ.הוא אמר לי שהוא עושה מדיטציה וצריך את השקט ובהתחלה בחודש וחצי ראשונים קיבלתי את זה.ואחר כך הוא שוב עשה ולא אמר לי גילתי לבד כי שאלתי מה קורה? למה אנחנו לא מתקשרים ושאלתי אם הוא עושה שוב מדיטציה.והוא אמר לי שכן.הוא אמר לי שהכל בסדר וישלח לי איימל וכל פעם קבע איתי מתי לדבר בסקייפ אבל למעשה לא מגיע ולא שלח לי כלום.אז החלטתי לשלוח לו איימל ולהגיד לו שם מה שלא מתאים לי במערכת יחסים הזו ומה הוא צריך לשנות.היתה לנו התכתבות קטנה בפלאפון ולאחר מכן אחרי כמה ימים גם שיחה טובה בסקייפ.והבנתי שהוא לא נשאר בבית אלא הולך לחברים,הולך למכון כושר ואפילו היה לו סקס עם מישהו כולל חדירה.(ואני בטוח שזה לא היה פעם ראשונה) הוא אמר לי שהוא צריך סקס כי אין לו את זה בגלל שאנחנו לא גרים ביחד.והוא צריך מגע וסקס.ושהוא הלך להיבדק וזה היה עם קונדום.ושאני גם יכול לעשות סקס אם אני רוצה הוא לא יפגע או יעלב וזה בסדר .בכל אופן מאז השיחה שוב משהו משונה אני כבר לא יודע אם אני בפרנויה או משהו.בעבר זה היה אחרת לחלוטין היתה תקשורת מעולה.... דיברנו כל יום.אפילו שלחתי לו לפני כמה ימים מייל של למה כן המערכת יחסים טובה ולמה אני אוהב אותו,כי הוא שאל אותי לגבי האיימל ששלחתי לו,למה אתה עדיין אוהב אותי ואיתי אם כל הדברים האלה ששלחת לי? אז שלחתי לו מייל חיובי כמה ימים לאחר מכן .ולא זכיתי לשום מייל ממנו .לא יודע מה לעשות,להתלעם ממנו,לעשות לו מה שהוא עושה לי? להתנהג כרגיל?
כשאני שואל אותו אם הכל קשורה וכד הוא אומר לי שהכל בסדר ושאני סתם עושה דרמה..
אשמח לעצה
בתודה
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות אחרי החלטה על מיסוד
עדי בדיחי25/11/2013שלום וערב טוב,
התסכול שלך מובן וכנראה נעוץ בכמה דברים. הראשון הוא קשר מרחוק, קשר ששני הצדדים לא נמצאים באותה מדינה וזה עלול להעיב על מערכת היחסים.
אני מניחה שההתנהגות שלו יכולה להיות קשורה להצעת הנישואין ולמעבר יחד. איך שלא נהפוך את זה, ההתנהגויות שלו מראות כי הוא אינו בשל לשינוי הזה של מיסוד. אינו בשל רגשית למעבר בין המדינות וכל המשתמע מכך.
העובדה שהוא גם משחרר אותך ממחויבות (בנושא האינטימיות) יכולה גם להצביע על כך, למרות שזה קורה במערכות יחסים "מרחוק".
אני מציעה ליצור איתו קשר במייל וליזום פסק זמן בו שניכם תחשבו על הכל, נניח במהלך שבועיים שלושה. אם הוא עדיין מעוניין בקשר רציני, הוא צריך לעשות צעד ולהוכיח זאת. אני מניחה שתקבל תשובה בזמן הזה ואי הוודאות יעלם. גם אם הוא לא מוכן לקשר- טוב וחשוב שזה יקרה כרגע ולא מאוחר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)