מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי התחרפן ....מרסי31/03/2008
בעלי ואני נשואים כ-15 שנה ולנו 6 ילדים, בעלי לא מצליח להחזיק מעמד במקום עבודה יותר מ3-5 שנים. לפני כ-5 שנים החליט בעלי שעליו להיות נהג מונית ואכן הוציא רשיון נהיגה והחל לעבוד. הוא עובד סביב לשעון אבל ההכנסות על הפנים, מאחר ואנו משפחה גדולה יש הוצאות רבות, משכנתא וכיו' אני עובדת כל הזמן 9 שעות בחוץ ועוד 13 שעות בבית (כביסות, בישולים, נקיונות וכו'),אני מנסה לשכנע את בעלי מזה זמן רב להפסיק לעבוד כנהג מונית ולחפש עבודה נורמלית באיזה מקום מסודר עם כל התנאים הנילווים אבל כל נסיונותיי עלו בתוהו מה לעשות איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי
סווטלנה01/04/2008אומנם לא נשואה הרבה זמן אך נדמה לי שגם אני באותה בעיה לפי מסמכים שראיתי הבעל לא עבד זמן רב באותה עבודה.....וכמו כן היה מעונין לפתוח עסק אני חשבתי שזה לא יילך ניסיתי לשכנע אותו לא הלך בסוף הוא השתכנע בגלל סיבות אחרות שלא אני הגורם להן.....נראה לי פשוט הם לא רוצים לשמוע לנקבות....פשו ט גברים שוביניסטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)