בעלי התחרפן ....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי התחרפן ....
    מרסי
    31/03/2008

בעלי ואני נשואים כ-15 שנה ולנו 6 ילדים, בעלי לא מצליח להחזיק מעמד במקום עבודה יותר מ3-5 שנים. לפני כ-5 שנים החליט בעלי שעליו להיות נהג מונית ואכן הוציא רשיון נהיגה והחל לעבוד. הוא עובד סביב לשעון אבל ההכנסות על הפנים, מאחר ואנו משפחה גדולה יש הוצאות רבות, משכנתא וכיו' אני עובדת כל הזמן 9 שעות בחוץ ועוד 13 שעות בבית (כביסות, בישולים, נקיונות וכו'),אני מנסה לשכנע את בעלי מזה זמן רב להפסיק לעבוד כנהג מונית ולחפש עבודה נורמלית באיזה מקום מסודר עם כל התנאים הנילווים אבל כל נסיונותיי עלו בתוהו מה לעשות איתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי התחרפן ....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצערי

סווטלנה
    01/04/2008

אומנם לא נשואה הרבה זמן אך נדמה לי שגם אני באותה בעיה לפי מסמכים שראיתי הבעל לא עבד זמן רב באותה עבודה.....וכמו כן היה מעונין לפתוח עסק אני חשבתי שזה לא יילך ניסיתי לשכנע אותו לא הלך בסוף הוא השתכנע בגלל סיבות אחרות שלא אני הגורם להן.....נראה לי פשוט הם לא רוצים לשמוע לנקבות....פשו ט גברים שוביניסטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו