סקס בקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סקס בקשר
    קרן
    05/12/2013

אני בהתלבטות כלשהי לגביי היחסים עם בן זוגי באמצע שנות ה20 יוצאים 9 חודשים,
    דיברתי איתו על העניין כבר כמה פעמים לאורך הקשר אבל לאו דווקא מרגישה שיש שינוי, אנחנו אנשים שונים מאוד ולפעמים זה מפריע לי וגורם לי לחשוב האם זה טוב לי או לא. אנחנו בשגרת חיים שתחומי העניין שלנו שונים, ושנינו סטודנטים, אז מצד אחד כן רוצים אני רוצה לתת ובעצם, זה הדדי, נותנים ספייס לחיים אחד של השני
    אבל מרגיש לי שאין הרבה ביחד, שהביחד הוא "על הדרך" כשמתראים בבית, וזה מלחיץ אותי קצת, זה גם הקשר לכותרת, בגלל שאנחנו סטודנטים גם הסופ"שים לא עד הסוף פנויים, והאם ההתאמה המינית שלנו מספיק טובה, יש פעמים ששוכבים פעם בשבוע או פעמיים, לפעמים הוא רוצה יותר, אבל "אין זמן". כותבת במרכאות כי אם רוצים מוצאים... הסקס טוב אבל לפעמים בעיות במיטה...
    מרגיש שלא ממש רוצה למצוא את הזמן לשכב איתו במקום לעשות דברים אחרים
    גם דיברתי איתו על זה שאם אנחנו כל הערב כל אחד עם עצמו אז בלילה אני לא רוצה.

זה ממש שונה מקשרים אחרים שאני לפעמים מתגעגעת אליהם, בהם היינו נפגשים ליום וחצי בשבוע בערך, ואז יוצאים וביחד לגמרי, וככה מתנתקים מכל מה שצריך לעשות, במהלך השבוע מדברים בטלפון, וגם הסקס בהתאם, בגלל שיש רק את הזמן הזה, אז היה לפחות פעמיים שלוש...

מה לעשות? לקבוע זמן לדייט? גם כשניסינו פעם אחת לא הלך, כי הלוזים שלנו משתנים וגם כי אני רוצה זמן לדברים נוספים שלא מספיקה.
    לקבוע זמן לסקס? שמעתי על זה יש בזה משהו...

לא יודעת, דילמה...
    לפעמים אני חושבת שאין לנו באמת את הזמן לקשר ולי יותר, אבל יודעת שבלי הקשר הרגיש לבד, זה שונה לחזור לבית עם מישהו ושיש נוכחות וקצת ביחד לעומת בכלל בכלל להיות לבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס בקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס בקשר - תגובה

עדי בדיחי
    05/12/2013

הי קרן,

אני חושבת שכדאי יהיה להעביר את השאלה לפורום שמתמחה בנושא.

מאחלת לכם בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עדי בדיחי
    05/12/2013

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו