מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר חשק מיני של בעלימיכל11/12/2013
היי :) בעלי ואני יחד 3 וחצי שנים, התחתנו לפני כמה חודשים ובסך הכל אנחנו מאוהבים ומאושרים. העניין הבעייתי הוא שהחשק המיני שלו נמוך וזה משהו שנמשך כמה שנים ודיברנו על זה הרבה. אם אני רוצה 3-4 פעמים בשבוע הוא יכול לעבור גם כמה שבועות בלי רצון או יוזמה. בהתחלה הוא חשב שזה קשור לכך שגרנו אצל ההורים שלי ויפסק שנעבור לגור לבד. כשזה לא קרה, דיברנו שאולי זה בגלל תקופה עמוסה בעבודה וגם זה לא השתנה במיוחד. עוד כמה השערות נפסלו.
חשוב לציין שהוא דתי לשעבר וקיבל חינוך קצת נוקשה מאביו. למרות שהיו לו קשרים רציניים וגם מיניים, בשנתיים לפני שהכיר אותי הוא לא עשה סקס בכלל..
בנוסף, בילדות שלו הוא למד בישיבה ועבר התעללות מצד נערים אחרים (השתינו עליו, משכו לו באשכים וכדומה..)
הוא חושב שמה שישנה את המצב זה אם ארד במשקל וארזה. אני קצת מלאה והוא נמשך אליי אך טוען שאם הייתי רזה יותר היה נמשך יותר. הסקס בינינו אגב הוא מעולה לדעת שנינו אך התדירות גרועה. כרגע אני 3 ק"ג יותר ממה שהוא הכיר אותי. אני הצעתי טיפול פסיכולוגי/מיני/זוגי והוא מציע שקודם ננסה את עניין ההרזייה שהוא די בטוח שזה הגורם ורק אם זה לא ישנה את המצב אז הוא ילך לטיפול ויעשה הכל כדי לפתור את הבעייה. מדובר בלרדת 10 ק"ג ואני לא בטוחה בכלל אם ללכת על זה ולהתחיל כי אני לא מרגישה מאמץ מהצד שלו וגם לא בטוחה לגמרי שזו הסיבה לחוסר חשק..
דבר נוסף חשוב שהוא סיפר לי לאחרונה (לא רצה לפגוע בי לכן לא אמר עד עכשיו) זה שהוא מספק את עצמו לבד לפעמים גם פעמיים שלוש בשבוע וקרה גם פעמיים ביום ויש גם שבועות שפחות או בכלל לא.
כלומר שגם אם אנחנו עושים את זה פעם בשבוע או בשבועיים או יותר, יש לו חשק מיני שמתבטא לבד ולכן הוא די בטוח שמדובר בעניין המשקל...
מה דעתכן? אשמח לקבל חוות דעת, רעיונות, הצעות..
הבעייה מורכבת והמצב מתסכל
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציינת מספר נקודות
טלי צרקינסקי11/12/2013מיכל שלום,
כשיש פער בין הרצון בתכיפות היחסים בין בני זוג, כאן עולה שאלה לבדיקה באמת.
אם לזוג מתאים 3-4 פעמים בשבוע - זה בסדר. אם לזוג מתאים אחת לשבועיים וזה נעשה באופן הדדי ואין צד שנשאר מתוסכל - גם בסדר.
כאן את מעלה מספר תסכולים.
ראשית, אני חושבת שבעלך משליך את נושא תוספת 3 הק"ג שלך מאז שהכרת אותו על כל מערכת יחסי המין שלכם והוא דבק בזה כשזו הבעיה האמיתית.
3 ק"ג אנשים נעים לפעמים גם כך בחיים לכאן ולכאן וזו לא עליה שגורמת לך להיראות אדם אחר או אמורה להשפיע על משיכה מינית ועד כדי כך לאבד את הרצון למין למשך שבועות. זו לא הבעיה. הבעיה נשמעת לי שורשית יותר ושווה בדיקה.
אני אציג מספר נקודות ששווה לכם לבדוק:
האם הוא מרגיש לא נוח שהוא גולש באתרי פורנו בגלל החינוך הדתי שקיבל? אז יותר קל לו לדבר מה קשור אליך מאשר מה שקשור אליו (הרבה יותר נוח, באופן מודע ובאופן תת מודע לשים את המוקד אצל האדם השני).
האם קיבל טיפול לאחר ההתעללות שתיארת שעבר בעבר? זה מאד חשוב ויש דברים שכדאי לו "לסגור" עם עצמו בחיים. דברים שקרו בעבר יכולים להשפיע על ההווה.
כעיקרון, זה בסדר שהוא מספק את עצמו לבד, כל עוד זה לא בא על חשבון היחסים המיניים שלו אתך, השאלה האם זה אכן כך או שהוא מעדיף לא להשקיע באובייקט (בת זוג) ולקיים סיפוק מיידי (אתר פורנו).
כדאי שתדברו על הדברים וגשו לקבל יעוץ ממטפל אשר מומחה לטיפול מיני, אבל כן צריך להגיע להבנה שכדאי לשוחח עם איש מקצוע מומחה בתחום ולא לרדת שלושה ק"ג, אני מאד בספק אם זה יעזור.....(והאם יש לו או לך תעודת ביטוח על הישארות באותו משקל לאורך כל הקשר...) זה רק "לדחות את הקץ" של לגשת באמת לטפל במה שצריך, שזה יכול להוות חששות ועוד.. אבל זה שווה את זה, למענכם, לקשר שלכם, לעתיד שלכם.
שיהיה לכם הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)