מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה לעשות סדר בבאלגןרוני01/04/2008
אני נשוי 10 שנים, חי עם אשתי כבר 14 שנה, 2 ילדים והשלישי בדרך.
בתקופה האחרונה התחלתי לחוש שמשהו אצלי נכבה, אני נוסע לא מעט בתפקידי והאסימון נפל כאשר הפסקתי להתגעגע הביתה, בניגוד לפעמים קודמות
באיזה שהוא מקום תחושותי הן שהאהבה שלי אליה נגמרה, ויש לי כלפיה הרבה הערכה ואהבה מסוג אחר, חברות ואולי אף רעות במידה מסויימת.
אני נמצא במקום מאוד מבולבל ואין לי מושג כיצד להתמודד עם הסוגיה.
משתנה נוסף הוא הצטרפות של גורם שלישי למשואה בדמות עמיתה לעבודה, שלאחרונה יחסינו התקרבו אך לא קרה בינינו מאום.
נהפוכו, למרות היותה רווקה ופנויה אני משתדל לא לעשות שום צעד בכיוון ללא קבלת החלטה על מעשי בתחום הזוגיות.
אשמח לקבל הארה לנושא
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליות ומורדות בזוגיות
יהודית ברגמן01/04/2008רוני יקר!
יתכן שאתה עובר משבר קטן והוא יעבור. בכל זוגיות יש עליות ומורדות ועוצמות משתנות ברגש. אתה עדיין אוהב אותה וככל הנראה ההריון מפחית מתשוקתך שהופנתה לעמיתתך לעבודה. האם ערבת אותה בתחושותיך? האם אתם עושים לביחד שלכם, שאינו מובן מאליו? לגיוון ? לחוויות משותפות ומרגשות? אל תעשה החלטות לפני שתדבר אתה. גשו אולי ליועץ נישואים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר בבלאגן
רוני01/04/2008יהודית שלום
קודם כל תודה על התגובה המהירה.
אני חושב שהבעיה הרצינית ביותר שלי כרגע היא אי היכולת לענות על השאלה,
האם אני אוהב אותה...
תודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)