להפרד או לא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להפרד או לא
    רוני
    15/12/2013

שלום רב,

אני כבן 40, נשוי כבר למעלה מ - 10 שנים עם שני ילדים.
    בתקופה האחרונה אני מרגיש קרירות מאוד גדולה מצד בת זוגתי.
    כבר חודשיים שלושה.
    דיברנו על זה ונאמר לי שזה חלק מהחיים והמתקופה הקשה שאנחנו עוברים עם מכירה וקניה של בית.
    אני מרגיש סוג של קרירות מאוד גדולה ואמרתי לה את זה יורת מפעמיים שלושה והיא אמרה שהיא תשתפר.
    בפועל לא קורה שום דבר. היא כל הזמן עם הטלפון, עם קבוצות ווטספ אין יחס, אין חום ולמרות מילותיה החמות אני מרגיש שבפועל היא לא שם.
    בתקופה האחרונה היא גם נעלמת לי מהמייל בעבודה יותר מהרגיל, אני חושד שיש לה מישהו בעבודה, שבוע שעבר היא נעלמה לשעה וחצי בערב בהיותה עובדת כי החודש הזה הם נשארים עד מאוחר, היא ענתה לי בשעה הזו להודעות אסמס בצורה מאוד מהירה ועצבנית ורק על חלק מההודעות בטענה שהיא עמוסה בעבודה, לאחר לילה שלא דיברנו אמרתי לה שאני חושד שיש לה מישהו והיא כמובן הכחישה, ההכחשה שלה הייתה מאוד לא אמיתית בעיניי והיה נראה שהיא מאוד נלחצת מהעניין, גם כל הסופ"ש לא דיברנו והיא כל הזמן נשמה בכבדות והייתה עצבנית מאוד, לי יש הרושם שהיא חוששת או יותר מזה שאני יודע משהו אמיתי.
    אני לא יודע איך ממשיכים מכאן כי אני מכיר את עצמי ולא אוכל לחיות עם משהי שבגדה בי וגם אם זה היה מחדל חד פעמי, אני רואה בזה פגיעה אנושה בי ובזוגיות שלנו. אין לי איך לאמת את המצב מלבד רגשות עזים שלי ותחושה פנימית חזקה מאוד שזה היה זה, תחושה שב - 99 אחוז לא הטעתה אותי בחיים.
    מה עושים ? אני אובד עצות, לא ישן כבר שלושה ימים ולא מרוכז בכלום.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להפרד או לא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה

נירית
    15/12/2013

ניסיתה לעשות איתה משהו מיוחד? מתי פעם אחרונה הבאת לה פרחים? מתי יצאתם ביחד לבילוי משותף?

אולי זה מה שחסר לה.. ואולי באמת עוברת עליה תקופה קשה בעבודה.. נסה לדבר איתה על הדברים האלו שתשתף אותך מה עובר עליה ותיתן לה הרגשה שאתה שם בשבילה ובעדה ולא נגדה..

תנסה להיות נחמד איתה ולא להעלות את הנושאים הלא נעימים אלא ההפך להיות חיובי..

אולי זה יעזור:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנירית או לכל אחת אחרת ..

רוני
    15/12/2013

ראשית תודה, אקח זאת לתשומת ליבי.
    יש לי שאלה שתמיד מעסיקה אותי ולא רק בהקשר שלי הפרטי ומה שקורה לי עכשיו והייתי שמח אם היית עונה עליה למרות שאני יודע שזה לא מדע מדויק, אבל בואי נאמר בהסתברות גבוהה עד גבוהה מאוד להערכתך, אישה נשואה (משהו כבר ממשי מעל 10 שנים) שבעלה נותן לה כמעט הכול (הרי אין הכול) כולל יחס מיני ומפנק ומשקיע. האם זה מבטיח לו שהיא תשאר שלו ורק שלו בתחום המיני ? שוב, בהסתברות גבוהה.
    גברים ידוע שקשה להם לשלוט על יצריהם בצורה גבוהה, אך איך זה מבחינת הנשים בהמחה שכל מה שכתבתי אכן קורה הלכה למעשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נירית
    15/12/2013

תקשיב זה באמת לא מדע מדוייק והרי מדובר פה בבני אדם ולא מכונות...אני יכולה להגיד רק דבר אחד שכדי שאישה תבגוד ועוד אישה נשואה עם ילדים... היא כנראה פגועה מאוד מבחינה רגשית...אישה לא תרצה לבגוד סתם כך כנראה שחסר לה משהו רגשי עמוק...אני לא רוצה להאשים אותך כי אני לא יודעת פרטים אבל יש פה משהו לא פתור..אבל אני לא בטוחה שהיא בגדה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נירית
    16/12/2013

זה באמת עניין מאוד סובייקטיבי ורגיש וגם ייחודי לכל אחד ואחת... אבל אני לא חושבת שהעובדה של 10 שנות נישואים או יותר לא משנה כ"כ את התמונה... אני חושבת שכדי לתחזק קשר וזוגיות לטווח הארוך צריך להשקיע כל הזמן ולא לקחת אף פעם שום דבר כמובן מאליו... כלומר גם אם אתה כבר נשוי ובטוח שהאישה שלך לעד ואוהבת אותך. אז צריך לתחזק את זה ולהשקיע וכל פעם לעשות משהו מיוחד עבורה ... זה יכול להתבטא במשהו בבית ,בעזרה כלשהי או באיזו מתנה כשתומת לב... ומעבר לזה גם תקשורת מאוד חשובה ושתיהיה פתיחות שתדע שיש לה לאן לבוא למי לבכות ,כתף תומכת... שתוכל לשתף אותך למה הא כ"כ עצבנית? מה מפריע לה?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפרד או לא - קיצוני לשלב זה

עדי בדיחי
    15/12/2013

שלום רוני,

ראשית לגבי כותרת הודעתך- להיפרד או לא. יתכן ומתוך סערת הרגשות או הספקות שאיתם אתה חי בימים אלו אתה מעט נסער וחושב כבר על הצעד הסופי. אבל מוקדם מדי, רק על סמך הלבטים האם יש לה מישהו או לא. מאוד יתכן והיא במתח ודווקא התחושות מטעות אותך, אני פחות בעד "לפוצץ" מערכת שעד כה סה"כ היתה תקינה.

אתה חש שמשהו לא כשורה וזה טוב וכדאי שאתה פותח זאת איתה. תן לה את האפשרות לפתוח ולבטא מה קורה. הצג בפניה אפשרות לכתוב לך, לדבר איתך, או לעדכן אותך בנושאים שמטרידים אותה, כיוון שאתה מכיר אותה המון זמן ויודע מתי עובר עליה משהו. שתף אותה בתחושות שלך שמשהו לא אותנטי בהתנהגות שלה, ותאפשר לה לדבר. תן צ'אנס גם אם היא צריכה עוד זמן, אבל הזכר לה שיש משהו שאתה חש כי אינו לגמרי אמיתי וכן.

יש חשיבות עליונה לתקשורת ביניכם, ולכן יש לתת לה מקום.

התקוה היא שעם הזמן הקרוב היא תבין מה היא עלולה להפסיד בהתנהגותה זו, וכן תבוא לשתף מעבר למה ששיתפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו