עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דיקלה
    01/04/2008

שלום רב,

אני אישה הנכנסת לגיל 40 נשואה 18 שנה עם 3 ילדים מקסימים לפני כשנתיים גילתי שבעלי מנהל רומן, הסיפור התגלה ע"י הבחורה ש "טרחה" להתקשר ולספר לי...... הנושא עורר רעש נורא שכמעט וגרם לגירושים ופירוק המשפחה, אבל אחרי שיחות מרובות עם בעלי שדרך אגב הסתיימו המון פעמים במריבות ומילים קשות מצידי כלפיו הבנתי שאולי יש מקום לסליחה כי בסך הכל יש בי אהבה, הערכה, כבוד כלפיו, למרות שבאותם הימים חשבתי שאין לי כלום כלפיו חוץ מכעס וכאב, חשוב לי מאוד מאוד לציין שבעלי ואני אוהבים מאוד וחיי הנישואים שלנו מוצלחים וטובים חשוב גם לציין שמבחינת בעלי זו הייתה מעידה חד פעמית בלבד (הרומן נמשך חודש בערך) הוא נורא התחרט על המעשה וחזר והתנצל והסביר שאני והילדים נורא חשובים לו ופשוט ברגע של משבר הוא נגרר לתוך הסיפור הזה... אני החלטתי לסלוח את העניין ובאמת לקבל אותו חזרה לבית (באותה התקופה כמעט לא יכולתי לראות אותו) העניין הוא שמאז אני לא מצליחה באמת לשכוח מהסיפור זה נושא שעולה לפחות פעמיים בשבוע וכמעט בכל יום המחשבות שלי עם עצמי לא מפסיקות היית רוצה ושמחה לשמוע דעה והצעה איך לנסות להתמודד עם העניין ולהתגבר עליו, מאז בעלי חזר להיות אותו בעל אוהב ומפנק כמו תמיד והכל בנינו בסדר מבחינה זוגית אבל אני לא מצליחה להשתחרר מזה אנא עזרו לי... תודה תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב הבגידה עוד ישוב ויציף..

איריס
    01/04/2008

תמי יקרה! ליבי ליבי אליך! אני יודעת מצויין על מה את מדברת. כאבתי גם אני כאב איום ונורא. גם אנחנו אהבנו וכשזה קרה לא מצאתי את עצמי. הביטחון, היציבות, הכל התערער. התייסרתי. דעי לך שהזכרונות מציפים תמיד. הכאב רק מתעמעם אבל שב בכל הזדמנות ומעיב אם לא עושים חריש עמוק בעזרת יעוץ זוגי שמלמד איך להפיק תועלת לעתיד. תהיי חכמה אם תפני ליעוץ של פסיכולוג זוגי כדי לרפא פצעים ולא לטאטא מתחת לשטיח כאילו דבר לא קרה. גם אם היום נדמה לך שהכל "בסדר". וסליחה שאני אומרת אבל זה נכון: מי שבוגד פעם אחת ונתפס ... לומד איך לבגוד פעם הבאה בלי להתפס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו