בעל רע!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעל רע!
    נעמה
    02/04/2008

התחתנתי מתוך אהבה גדולה מאוד לבן אדם מבוגר ממני בכעשרים שנה. הבעיה היא שמרוב שהייתי מסונוורת העלמתי עין מדברים שהיום הורסים לי את החיים. הוא בן אדם טוב אבל גם עצבני מאוד (הוא בעצמו בזה) הבעיה שאני אף פעם לא יודעת מה יעצבן אותו. פתאום הוא חוטף קריזה מדבר שנראה בעיני כקטן. ומתחיל להתעצבן ולקלל אותי בקללות נמרצות. לקרוא לי בשמות גנאי להעליב ולהשפיל ליד הילדים.ולאחרונה גם ליד אנשים זרים. הוא בן אדם הפכפף מאוד יכול להיות לנו כמה ימים או שבוע טוב מאוד שטוב לי והוא מכבד אותי והוא צוחק וממש אוירה נעימה. ואז הוא חוטף קריזה ויש לנו שבוע רע שבו הוא בקושי מדבר איתי. "מעניש" אותי בזה שהוא לא אוכל.יושן על הספה עם בגדים וכו (תוך כדי שהוא דואג שאני אראה כמה שהוא חלש ומדוכא ובקושי יכול לדבר) הוא מדבר אלי בזלזלול .מעיר לי על כל דבר קטן. וכל מילה שאני אומרת נהפכת להיות משהו רע.וכמובן שתמיד הכל זו אשמתי . ואני זו שגרמתי לכל המתח הזה.(כך הוא טוען) ואז לאט לאט הוא נרגע ושוב הוא בן אדם טוב וחוזר חלילה..
    הבעיה שגם ב"זמן הטוב" אני הולכת על קליפות ביצים. לא סומכת עליו שהכל ימשיך להיות בסדר.מפחדת מכל שינוי בטון הדיבור שלו שפתאום עכשיו הוא ישתנה שוב..כל הזמן במתח. אף פעם לא רגועה .
    יש גם חוקים בבית: אסור לי להרים את הקול. אם לפעמים מתוך כאב שנגפעתי אני בוכה או מדברת איתו הקול שלי קצת נעשה גבוה יותר. ואז הוא מחליט שאני צועקת עליו. ועונה לי גם כן בקללות ועצבים. למרות שאני לא מתכוונת לצעוק אני רק כואבת ומנסה להעביר לו את שבליבי.
    הוא פעם אמר לי אני אוהב מלחמות אני אלוף בזה. אל תרימי עלי את הקול כי אני אחזיר לך פי אלף.
    נמאס לי כבר ממשחקי היו יון האלה. נהיה לי כבר ככ רע בנשמה.אנחנו גרים במקום נידח (לצורך העבודה שלו) ואין לי חברים או משפחה . רק הוא והילדים. כך שממש ממש רע לי. (לו יש חברים מהעבודה. לי אין אף אחד . כל היום לבד עם הקריזיונר הזה מרגישה שאני הולכת להשתגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעל רע!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל רע...

לילוש
    02/04/2008

יש משהו שלא ממש הבנתי: מה את עושה איתו?????? את באמת חושבת שהוא ישתנה פתאום? את יכולה לקום וללכת, ותאמיני לי, את תגיעי למקום הרבה יותר טוב!!!!!!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???

נירה
    09/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל עצבני

יהודית ברגמן
    10/04/2008

נעמה יקרה,
    הצגת פה שתי בעיות. האחת: התנהגות הפכפכה שיכולה להצביע על בעיות נפשיות שמתבטאות בשינויים קיצוניים בהתנהגותו ובמצבי רוחו של בעלך, שינויים קיצוניים ואיבוד שליטה שלא בהכרח קשורים אליך, אלא למצבו הנפשי/הבריאותי הדורש טיפול מקצועי. אל תקחי את האשמה עליך. יתכן מאוד שהוא לא שולט בזה וזקוק לטיפול של איש מקצוע.
    הבעיה השנייה, שאת טיפוס תלותי ומקבלת את הכללים שהוא הציב ואת כל חייך את מפנה אליו ואל הילדים, ללא חברה נוספת ובלי להתפתח. חיפשת למעשה אבא, ולא בעל ומצאת אבא עצבני.
    אסור לך להמשיך כך איתו. עימדי על דעתך, כי שום דבר טוב לא יקרה לבד ואת תהרסי את חייך, אם הוא לא יפנה לטיפול של איש מקצוע. ואם לא מוכן – שיקלי להתגרש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עיצה

נירה
    13/04/2008

תודה על התגובה.
    אבל זה לא ממש פשוט לעזוב. המשפחה שלי הרוסה. ואין מצב שאני אחזור לשם עם הילדים שלי. זה" מן הפח אל הפחת" . לפחות פה יש לנו בטחון כלכלי . והילדים מקבלים כל מה שהם צריכים ויותר מדיור מרווח עד לטובי המשחקים והבגדים..
    שמתי לב שהוא תמיד פוסל מי שכן מנסה להיות חברים שלי/ שלנו. תמיד מוצא חסרונות ונותן להם להבין שהם לא רצויים. היתה לי חברה טובה לפני שנתיים והוא גרם לי לריב איתה. בטענות שהיא רעה ורכלנית וכו ואים שזה "או הוא או היא"..
    כעת זוג מבוגר שאוהבים את הילדים שלנו. ואני למרות הגיל די חברה של האישה. הינו אמורים לעשות אצלם את הסדר. עכשיו הוא החליט שהם לא טובים לנו. וממש גרש את הבן אדם מהבית. אמרתי לו שיהיה משעמם לעשות את הסדר לבד רק הוא (שאני לא סובלת ולא טוב לי איתו) והילדים
    אז הוא התחיל לצעוק שאני יכולה ללכת לבד עם הילדים. הוא נשאר בבית..לו יש חברים כמובן . אבל לא אכפת לו שלי לא יהיה אף אחד ואני אהיה בודדה
    אם הייתי מכירה משהו יותר טוב .הייתי עוזבת מזמן. אבל מפחדת לסכן את מה שיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו