מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אישה בונה אישה הורסת. לגמרי...מילי01/01/2014
זה הולך להיות ארוך.. אבל לא משעמם.
אני נשואה יותר משנתיים ואמא לילד בן שנה וחצי. הכרתי את בעלי לפני חמש שנים זמן קצר לפני שהתגייסתי. בצבא הכרתי גבר נשוי שהייתי איתו בקשר מדי פעם. שכבנו כמה פעמים במהלך השרות הצבאי שלי וכשהשתחררתי הקשר נותק. חודש אחרי שהתחתנתי פגשתי את הנשוי וחידשנו קשר מדי פעם בטלפון ואף נפגשנו כמה פעמים מאז. כן, אני בוגדת בבעלי. בלי למצמץ. בלי רגשות אשמה. בקור רוח שמפחיד אפילו אותי. ואני יוזמת שיחות עם הגבר ההוא ומחכה לתגובה שלו כל כךך כאילו החיים תלויים בזה. אני קצת מכורה לריגוש הזה אולי. והסקס איתו מעולההה כמו שמעולם לא היה/יהיה עם בעלי. אני מוכרחה להגיד שבעלי איש למופת! גבר אוהב מתחשב ומכבד, אדם קצת מיושן ופרימיטיבי לפעמים. גומר תוך חצי דקה בערך וכל הכיף שלי הולך. אני לא מוצאת בו שום דבר סקסי רק כשהעניינים מתחממים אני גומרת עם הרבה מאמץ ולעומת זאת עם הגבר הנשוי הסקס מעולה אני מתחרמנת רק מהדיבור שלו גם כשהוא מדבר על דברים מאוד בנאליים. אני מרגישה רעה שאני עושה את זה אבל אני ממלאת את הצורך שלי. זה לא מצדיקק נכון אבל זאת האמת. אניי יודעת שלא שאלתי כאן שום שאלה אבל פשוט הייתי חייבת להוציא את זה!! אשמח לתגובות מכל סוג שהוא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומן במערכת נישואין
טלי צרקינסקי02/01/2014מילי שלום,
מצד אחד את מציינת "בלי רגשות אשמה" ומצד שני: "אני מרגישה רעה".
אני מאמינה שיש שם מספר רגשות שמעורבים אצלך בכל ההקשר לקשר שאת מנהלת במקביל לנישואייך.
מספר נקודות שאני מעלה כאן:
הבגידה - הרומן למעשה, יכול להצביע על מספר מוקדים, פעמים רבות בגידה מצביעה על משהו שקורה בתוך הזוגיות, על חסך כלשהו בתוך הקשר ועל מישהו בחוץ שממלא את החסר הזה
בגידה יכולה גם להיות משהו של יצר הרפתקני אצל אדם, הרצון אחר ריגושים, הגבר אותו הכרת במסגרת השירות, מספק לך את ה"פרפרים", את ה"סקסיות" ועוד.
יתכן ואת מרגישה שהתחתנת בגיל צעיר וטרם מימשת את חיי האהבה/רומנים וכו'. בחייך, זו גם אפשרות שמאד תיתכן, שהגעת לנישואין ממקום לא בשל עדיין.
השאלה היא מה עושים היום? לאחוז בשני קצוות המקל יהיה בלתי אפשרי לאורך זמן.
סודות, טבען להתגלות. המושקעות שלך כיום היא במושא הרומן ולא באדם שנישאת אליו. מאד קשה להשקיע ולפתח קשר לעומק, על כל המשתמע מכך, עם שני אובייקטים.
מה בהמשך החיים? האם את רואה את עצמך עם בעלך? האם היית רוצה לבנות אתו חיים? אם כן, עולה שאלה לגבי האפשרות להכניס את התכנים החשובים לך אל תוך הזוגיות, כולל הנושא של המיניות, שעל זה אפשר לעבוד בכל קשר.
לצורך הדוגמא - גם אם היית היום נישאת לאותו בחור של ה"בגידה", לאורך זמן, היה גם שם צריך להשקיע בתוך המיניות והזוגיות ואותם "פרפרים וחווית רומן אסור ומרגש" כביכול, לא היה נשאר לאורך זמן....
זה גם משהו שהוא זמני ואז נשאלת השאלה איפה את באמת רוצה להשקיע לעתיד שלך.
חשוב לקחת בחשבון שרומן כזה עלול לעלות לך בנישואייך (למעשה במשפחתך) והאם את מוכנה לקחת את הסיכון הזה?
אינני מתכוונת כאן שצריך להיות בכל מחיר בכל זוגיות, אך ממה שאת מעלה, בהחלט שווה לבחון את הדברים,
שווה לבדוק מה הצית את הרומן הזה, מה הוביל אותך למקום הזה, מה החסכים ומה היית רוצה.
לדעתי במקרה שציינת שווה להתייעץ אפילו עם איש מקצוע שינסה לכוון אותך ולנסות לעשות מעט "סדר" ברגשות ובמחשבות.
מאחלת לך הרבה הצלחה בדרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)