מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תשובה לטלישני11/01/2014
אני אוהבת אותו מאד ורואה אותו כאבא טוב וכפרטנר טוב לזוגיות..העניין שמהדהד לי כל הזמן בראש הוא שתמיד אני צריכה לעשות את הויתורים בקשר..אם זה לחיות בחו"ל אם זה לוותר על נישואים כמו שכל אשה רוצה ..אני לא דתיה וגם הוא לא וכשאני מסבירה לו שהעובדה שאנחנו נתחתן דרך רבנות כדת משה וישראל זה לא אומר שנפעל ונהיה דתיים..סך הכל משהו מינימלי שהוא לא מוכן להתפשר עליו. הוא נגד נישואים באופן כללי וטוען שהוא בא לקראתי בחתונה רפורמית או אזרחית. המשפחה שלי לא מקבלת את זה וגם שלו נגד העניין..אך הוא מתעקש שהוא כפשרה של נישואים לא דרך הרבנות וכשאמרתי לו שאני נפרדת ממנו הוא לא טרח להתקשר ולשנות את דעתו וכואב לי עם זה ..עם העובדה שאני צריכה להתכופף לרצונות שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממשיכה בתגובה
טלי צרקינסקי11/01/2014שני שלום,
גם אנשים לא דתיים, מסורתיים וחילוניים נישאים דרך הרבנות.
את צודקת, זה לא אומר שאתם מקבלים עליכם אורח חיים דתי.
אם את רואה בו פוטנציאל טוב לזוגיות ולעתיד בהחלט נשאלת כאן שאלה עד כמה הוויתור - מול מה שאת מקבלת.
לו כנראה לא חשוב המסמך - הטבעת וכו'... אך את מציינת שהוא כן מוכן להתחייבות והוא מציין - הקמת משפחה וכו'.. והוא מוכן לנישואין אזרחיים (שהם נישואין מוכרים בישראל).
כאן הוספת פרט שנישואין כאילו לא מקובלים ע"י ההורים שלכם.
כאן חשוב לציין שמי שמחליט על החיים שלכם, כולל אם להינשא בנישואים אזרחיים או ברבנות, זה אתם בלבד. ממש כמו ההחלטה אם להביא ילד, שניים או שלושה.
כל החלטה היא זוגית בלבד, היא אינה של ההורים.
יתכן ויש מקום שרוצה לרצות ולא לאכזב את ההורים, אולם ההחלטה, בסופו של דבר, היא שלכם.
נשמע לי כעת שיש צורך לחזור ולדבר על קשר שלכם, על המשכו והאם אתם יכולים להגיע להבנה אחד של השני לגבי העתיד.
להבין מהי משמעות מיסוד הקשר עבורכם בכלל (על כל משמעות המיסוד, כולל הדרך) ויתכן ואפילו מספר פגישות אצל איש מקצוע עשויים לעזור לכם ללבן את הנושא הזה של הלבטים הללו שהעלית (של שניכם) וכן את מאזן היחסים שלכם בתוך הזוגיות (ויתורים, פשרות ודברים שציינת).
מאחלת לכם הרבה הצלחה בכל אשר תחליטו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)