מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עד כמה משיכה מינית חשובה באהבה?קטיה12/01/2014
בת 23, הכרתי בחור מדהים, מצחיק, אינטילגנטי, מכבד, סבלני, פתוח ורציני.
אבל קשה לי להגיע לסיטואציה מינית איתו כי אין לי משיכה אליו, האם יכול להיות שהמשיכה תבוא בשלב מתקדם יותר בקשר ואם כן, אחרי כמה זמן? האם זה משהו שאפשר לשנות בתפיסה שלי? כי לרוב המשיכה המינית שלי היא כלפי ה"בחור הלא נכון" ואני רוצה לשנות את זה. אני מפחדת להמשיך לפספס הזדמנויות נטו בגלל יצרים. אשמח לשמוע תגובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר נקודות
טלי צרקינסקי12/01/2014קטיה שלום,
משיכה מינית חשובה על מנת לפתח קשר זוגי.
אם יש רתיעה מינית מאדם, יש בעיה לפתח קשר.
נראה שאת מעריכה הרבה מאד תכונות אצלו. את יכולה לזהות מה המוקד שפחות מושך אותך?
האם ניסיתם להתקרב אחד לשני? איך היה ניסיון התקרבות זה?
אלו גם שאלות שכולות לכוון האם יש כיוון להתפתחות משיכה ובדר"כ לא לוקח הרבה זמן לדעת זאת.
את מציינת נקודה חשובה, שיש לך משיכה "לגברים לא נכונים עבורך".
האם כוונתך למשיכה מינית או למשיכה באופן כללי - משיכה לדפוסי אישיות שלא טובים לך ועוד?
יש כאן מספר נקודות להתבוננות.
האם יש אצלך קשר בין משיכה מינית ולמשיכה אל מכלול האדם כשלם?
(יש נשים רבות שיש מתאם גבוה כלומר, יש קשר בין האדם כשלם ולמשיכה המינית שלהן אליו ויש שלא חייב להיות כך דווקא).
איך היו הקשרים בעבר עם גברים מבחינה מינית (שאלות להדהוד).
נסי לברר עם עצמך את הדברים ואם את מרגישה שאלו "תוקעים" אותך למצוא קשר זוגי, ניתן גם לגשת ליעוץ. בנוסף על תשובתי אני מפנה אותך גם לפורום מין וסקסולוגיה.
מאחלת לך הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
טלי צרקינסקי12/01/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)