מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה בגלל נישואים-תשובה לטלישני16/01/2014
היי טלי, תודה על העצה הקודמת..
יצא לנו לשוחח מאז.. הוא מגדיר את עצמו אתאיסט, ורואה בחתונה כפיסת נייר שלא מהווה התחייבות כלשהי, בנוגע לחיים באופן כללי הוא גם לא מוכן שילדיו יעשו ברית מילה, בר מצווה וכו"...
אני נגד העניין...זה מהותי מאד בשבילי... הוא לא מוכן לשנות את דעתו..
ולהתפשר בשבילי... ואפילו אמר שהאשה משתנה אחרי חתונה וזה גם מלחיץ אותו.. לא יודעת האם עשיתי את ההחלטה הנבונה.. מצד אחד, אני לא אמרתי לו " בוא נתחתן עכשיו"!, מצד שני, מבחינתו זה לא יקרה בכלל בעתיד...ועם זה אני לא שלמה.
עדיין מדברים מדי פעם בהודעות וקשה לי להתנתק ממנו..
מה את מציעה ? אני כבר אובדת עצות.. תודה רבה , שני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה להתייעץ מקצועית על הדילמות
טלי צרקינסקי16/01/2014שני שלום,
נראה מדברייך שאת בדילמה גדולה.
מחד, יש כל מיני דברים בחיים אשר מאד חשובים לך לגבי העתיד אשר כוללים את חייכם המשותפים, החלטות לא פשוטות שצריך לקבל אותן במסגרת זוגיות, חילוקי דעות בנושאים בחיים ובאמונות שונות ועוד.
מאידך, יש רצון וראית בן זוגך כפוטנציאל לקשר עתידי.
נראה לי שלחרוץ "לכאן ולכאן" דרך הפורום יהיה מעט "להחטיא" את המטרה.
מה שהייתי ממליצה לך ואפילו לכם כזוג, זה ללכת ליעוץ ולבחון האם אתם יכולים לקבל החלטה שלכם לעתיד, לבחון יותר לעומק האם יש קרקע שהיא בטוחה דייה לקיום זוגיות. האם אתם יכולים לגשר על הפערים שאת מעלה בדברים הספציפיים האלו ואיך? האם ישנן דילמות נוספות ובכלל - מה קורה בקשר והאם כדאי לתת לו הזדמנות להמשך.
התשובות תבואנה מכם, אך דרך הייעוץ יכולים להאיר לכם נקודות רבות שלא בהכרח נתתם להם כיוון/מחשבה ועוד.
אני לא אומרת שזה אבוד, אך שווה בדיקה יותר יסודית מאשר תשובה של פורום.
זאת אם הוא מוכן להתחייבות כלשהי אתך כמובן..
מאחלת הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)