דחוף...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף...
    ליבי
    18/01/2014

היי, אני בת 29 עומדת להתחתן בעוד כחודש ויש בעיה שמטרידה אותי ואף גורמת לי לחשוב פעמיים על החתונה איתו. בן זוגי, צופה בפורנו בצורה מוגזמת . הוא צופה בפורנו כל יום ובערך בכל פעם שאני יוצאת מהבית, כאילו זה חזק ממנו. הוא כמובן מכחיש אך יש לי הוכחות. כשאימתתי מולו את הדברים הוא טוען שזה טבעי ובנוסף מכחיש שהוא צופה בתדירות גבוהה. מה שלא נכון. אנחנו שוכבים בתדירות סבירה, אך פעמים רבות כשאני רוצה הוא מסרב (ולי ברור שהוא ראה קודם פורנו וסיפק את עצמו ). כמו כן, כשאנחנו בבית יום שלם יחד ואין לו הזדמנות לענג את עצמו הוא נכנס לשירותים בטענה שהוא צריך לשירותים ונתקע שם חצי שעה לפחות (גם לזה יש לי הוכחות בהיסטוריה). קשה לי עם זה מאוד, זה מוריד לי את הבטחון וזה מעסיק אותי כל הזמן. אין לי בעיה שיראה פורנו שאני לא בבית כמה ימים אבל למה לראות פורנו כשיש לו סקס זמין, אני כמעט ולא אומרת לא לסקס אני מאוד מינית. מה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה שלי + העברה לפורום מתאים

טלי צרקינסקי
    18/01/2014

ליבי שלום,

מבינה את הדילמה שלך האם להינשא במצב כזה? ממה שאת מעלה יתכן מאד שבן זוגך מכור לפורנו ואוננות.

צפייה בפורנו אינה מעידה דווקא על כך שאינו נמשך אליך.

פורנו הוא מקור לפורקן מיידי מבלי צורך להשקיע באובייקט. בפורנו יש עולם של פנטזיות שאין במציאות של החיים, הכל מותר, הכל פתוח וזה בסדר.

אבל השאלה וזו השאלה - עד כמה זה פוגע ביחסים ביניכם (כולל האמון) בכלל וביחסי המין בפרט.

אם זה משהו של יומיום וזה מאלץ אותו לשקר והוא מחפש את ההזדמנויות לכך, עולה החשד של התמכרות.

אפשר כמובן לטפל בזה.

אבל עולה השאלה אם לא כדאי לעשות זאת עכשיו, עוד לפני נישואין.

אני לא סקסולוגית. על כן, לאחר הודעה זו, אשלח הודעה נוספת עם העברה לפורום מתאים,

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    18/01/2014

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו