מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים ללא תשוקהקרנית03/04/2008
אני ובעלי נשואים שמונה שנים.יש לנו 2 ילדים מקסימים.לאחר ההריון השמנתי מאוד (יש לציין כי תמיד הייתה לי נטיה להשמנה ולפני שהכרתי את בעלי עשיתי דיאטה וירדתי 40 קילו).בעלי ביקש ממני מאוד לרזות אך לא הצלחתי(כנראה לא כ"כ השתדלתי או שלא באמת רציתי...),אז נכנסתי שוב להריון ובעלי ,כצעד ענישה ,עזב את החדר ומאז לא שב...(עברו 3.5 שנים.).לפני כחצי שנה הוא החליט לעזוב את הבית ולהתגרש -אני קיבלתי את החלטתו(עם כל הקושי הכרוך בכך..),במקביל התחלתי עבודה חדשה והתחלתי בדיאטה למען עצמי ובשבילי!!ולא דיאטה בשבילו-כפי שטען....שאשה שמשמינה-מזלזלת בבעלה.לבסוף,כשראה שהתחלתי דיאטה-חזר הביתה אך היחסים לא השתנו-אומנם רזיתי יפה ואני ממשיכה,אני מצליחה ומסופקת בעבודה אך איני יכולה לסלוח לו על שבעת ההריון עזב את חדרי ולא התקרב אליי 3.5 שנים.
אני לא יודעת מה לעשות....האם להתגרש?האם להמשיך במצב בו אנו משמשים רק כשותפי דירה...
יש לציין שניסינו ייעוץ זוגי שלא הלך.
בנוסף,יחסיו עם הילדים נהדרים והאווירה בבית בסך הכל טובה-אין צעקות ומריבות אך אין זוגיות בכלל!!האם להקריב את הזוגיות תמורת השארות אב לילדים בבית??או שלוותר על הנוחות והבטחון ולצאת לדרך חדשה-לא נודעת...קצת מפחידה אבל עם תקווה?
אני בת להורים גרושים ואין לי קשר עם אבי....בעלי בתחילה איים שאם נתגרש הוא יעדיף לנתק קשריו עם הילדים..(או שהתנה שאותר על זכותיות כספיות ובתמורה יסכים לראותם..).האם יעשה זאת-אינני יודעת....
מה לעשות??הוא איש טוב והגון אך לא מפרגן,לא אוהב.היום אני לא חשה כל תשוקה אליו....אני יותר מרחמת עליו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרנית
דיקלה03/04/2008קרנית שלום,
קודם כל ולפני הכל תחשבי על עצמך ועל איך שאת מרגישה למרות שזה קצת קשה כשיש ילדים בתמונה.... אבל בכל זאת אם את אומרת שהגעת למצב בו את מרחמת עליו ואתם רק שותפים לדירה... אז כדאי לך לפתוח דלתות לחיים חדשים בלעדיו כי בסך הכל הילדים יגדלו וכל אחחד יפנה לדרכו שלו ואת זו שתצטרכי להתמודד עם חיי זוגיות בלי תשוקה ואהבה... אז כל עוד את צעירה וחושבת שיש לך מה להציע אני אומרת לכי על זה..... חוץ מזה שאת אמרת בעצמ שבעלך איש טוב והגון שמטפל בילדים אז לעזוב אותם?...... קשה להאמין.... למקרות זאת תחשבי טוב עם עצמך אם את באמת לא יכולה לסלוח ולהחזיר את התשוקה והזוגיות שלך ואם התשובה ברורה לך אז.....
בהצלחה בכל מקרה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרנית
סווטלנה03/04/2008כשקראתי את מכתבך נורא התרגזתי בעלך מתנהג באופן ילדותי למה לעזוב את החדר בגלל שהשמנת האם הוא עצמו במשקל תקין? ותמיד היה יש אנשים עם נטיה למשקל עודף כמוני גם ואני אוהבת לאכול וגם אני השמנתי 17 קג מאז שהתחתנתי ובעלי רומז לי לרזות הם פשוט לא מבינים שאנחנו כן רוצות לרזות ולהרגיש טוב עם עצמנו .....בכלל נראה לי שההשמנה היא סתם תירוץ לעזוב.....את אוכלת דברים מתוקים ? פיצוחיןם וכו.....? אני אישית לא מרזה אבל לא אוכלת מתוקים אך לא מאוכלת מאוזן ולא עושה מספיק ספורט.
באמת ובתמים למרות שקשה לשמוע זה תירוץ שחבלז ההשמנה מילא אין יחסי אישות ......אני חייבת להודות שבעלי רזה ולא נראה לי שהיתי נמשכת אליו אם היה משמין יותר מ10 ק"ג ......
אני כן מבינה אותך שקשה לך לרזות אבל בכל זאת תנסי לעשות ספורט לא לאכול דברים משמינים ואז אם תהיי עם עודף משקל קל זה לא יהיה כזה נורא ולא תרגישי כזה חוסר בטחון עם עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)