רק רציתי לספר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רק רציתי לספר
    מאיה
    21/01/2014

היי
    הכרנו דרך אתר. עוד לפני שנפגשנו הוא אמר שהוא כרגע לא יכול להיכנס לקשר רציני. לא שאלתי למה, הוא פשוט כל כך עניין אותי שרציתי לפגוש אותו.
    נפגשנו. היה חיבור שלא היה לי עם הרבה בחורים שפגשתי. שיחה ארוכה ומשיכה פיזית. זה גם הדדי.
    נפגשנו 5 פעמים סה"כ, ממוצע של אחד לשבוע. או שאנחנו בבית או שיוצאים, תמיד נשארת לישון. בין פגישה לפגישה מתכתבים פעם אחת, פעמיים. בפעם החמישית שהייתה בסופהשבוע גם שכבנו.

הייתה לו אמירה שאני לא יודעת אם להאמין לה או להתרגש בטירוף - הוא אמר שהוא לא מרגיש שזה קשר רק של יזיזות. שהוא כבר מכיר אותי וגם מרגיש דברים. לא יכולתי להחזיר לו מילים חמות. אני פוחדת להתמסר ולהיפגע.

אני מנסה לשמור על קוליות. לא להיכנס לשיחת יחסינו לאן. זה נחמד דווקא בגלל שזה לא עולה ונהיה כבד. עם זאת ברור לי שאני לא אוכל להמשיך ככה לאורך זמן. אין לי רצון לשים לו אוטימטום. זה לא אני וגם להגיד לו משהו כשהוא עם הגב לקיר מרגיש לי לא נכון. כל כך כיף לי איתו.

אני לא יודעת אם יש פיתרון. רק רציתי לספר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק רציתי לספר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחשוב טוב מה את רוצה כיום

טלי צרקינסקי
    22/01/2014

מאיה שלום,

נשמע שהבחור רוצה קשר לא מחייב, של "יזיזות" כפי שאת מתארת.

אולם יתכן ואת מעלה זאת, שאצלך רגשות מתחילים להתפתח.

אני לא יודעת בני כמה אתם, אולם אם את מרגישה שאת מחפשת קשר רציני וזה מה שחשוב לך, הייתי חושבת שוב האם כדאי באמת להישאר בקשר הזה, שלא יכול לספק לך את כל מה שאת רוצה. אף שקשר כזה עשוי להסב הנאה, כיף בכל מיני אספקטים, אך לא בכל האספקטים כמו קשר זוגי.

מה שחשוב לחשוב עם עצמך זה מה חשוב לך כרגע ושלא תיפגעי רגשית מהקשר.

ואם את מחליטה אחרת, אל תצטערי, זו עוד דרך בהתפתחות ובלמידה שלך את עצמך....גם לקשר הבא, רק חשוב שמה שתחליטי יהיה לך נכון.

אני מאחלת לך הרבה הצלחה בכל החלטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו