בן זוג לאמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן זוג לאמא
    מיה
    26/01/2014

שלום , לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון אבל אני אובדת עצות כבר ...זה בנוגע לאמא שלי , היא גרושה כבר יותר מ10 שנים -היא בת 43 ולא היה לה בן זוג מאז כי הייתה עסוקה בלגדל אותנו )הילדים שלה ). רשמתי אותה לכל מיני אתרי הכרויות והיא באמת ניסתה והשתדלה להכיר גברים חדשים אך הכל ללא הצלחה ( כי רוב הגברים שם מחפשים קשרים לא רציניים ואמי לא מוכנה לזה מכיוון שהיא שואפת למשהו ארוך טווח) מה אפשר לעשות ? איפה ניתן למצוא לה בן זוג? אני לא רוצה שהיא תישאר בודדה כשכל אחד מאיתנו יעזוב את הבית כי יצטרך לבנות את החיים של עצמו . בעבודה שהיא עובדת עובדות רק נשים ובחוגים שונים למבוגרים שבדקתי זה מתאים לאוכלוסייה יותר מבוגרת ( גילאי 55+) .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג לאמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

Bleacher
    27/01/2014

מיה
    קודם כל זה מקסים לדעתי שאת דואגת כך לאימך
    לא ציינת את גילך אך זה מעיד על בגרות נפשית ואהבה
    אין לי תשובה טובה חוץ מאולי לחפש בקרב אנשים שאתם מכירים-משפחה חברים וכו
    בישראל תמיד מישהוא מכיר מישהוא....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוג לאמא - תגובה

עדי בדיחי
    27/01/2014

שלום מיה,

מחמם את הלב שאת דואגת לה. אני חושבת שמעל הכל היא צריכה לעשות מהלכים חשובים למציאת חברה (סביבה חברתית) דבר ראשון, על מנת למלא את החסר. ובכך תוכל גם לעשות צעדים מול גברים, ומשם אולי להמשיך.

יש חוגים חברתיים ויש כמובן את הפייסבוק.. החשוב הוא שהיא תרצה בזה ותוביל לשם גם בכוחות עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו