מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבראיילת01/02/2014
אני בת 22 (עוד מעט 23) ויש לי חבר כבר שנתיים שהוא החבר הראשון שלי בכל המובנים.
הוא מאוד אוהב אותי ומצידו להתחתן. בזמן האחרון התחלתי לפתח רצון להיות גם עם אחרים.
זאת אומרת- הוא הגבר היחיד שהייתי איתו ומאוד מלחיץ אותי לחשוב שאהיה איתו כל חיי.
האם זה הגיוני שיש לי מחשבות על להיות עם אחרים? (אפילו לפעמים מחשבות רק על נשיקה, ודברים דומים)
האם זה הגיוני? ומה אפשר לעשות במצב כזה? אני אוהבת את החבר אבל המחשבות משגעות אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות ורגשות
טלי צרקינסקי02/02/2014איילת שלום,
מחשבות, רגשות, פנטזיות הן חלק ממכלול המרחב של היותנו בני אדם.
אין זה אומר שאת הולכת לממש אותן, אולם יש כאן מספר נקודות שכדאי להתבונן בהן:
האם טוב לך בקשר אתו? האם האינטימיות שלכם טובה?
האם אתם חברים טובים אחד של השני? האם את אוהבת אותו?
האם את רואה אותו כפוטנציאל לבן זוג בעתיד?
יתכנו כאן מספר מצבים:
א. את מרגישה שאת עדיין לא בשלה לנישואין (וזה בסדר בגילך).
ב. חשש מעשית צעד כזה.
ג. אפשר לשוחח עם בן הזוג ולהיות עוד תקופה ביחד (סוגיה חשובה כאן - האם אתם מתגוררים ביחד?) שכן זה כדאי וזה יכול להיות לכם ניסיון טוב לקראת נישואין.
נסי לזהות אם זה המקום של הבשלות, משהו שמפריע לך בזוגיות או שאת פשוט זקוקה לעוד זמן ומה הזמן הזה ייתן לך.
אם את זקוקה לאיש מקצוע שיעזור לך בכיוון - גם אפשרות.
מאחלת לך הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)