מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למי לגשת ייעוץ חשובנשואה03/02/2014
שלום לך, נשואה 26 שנה 3 ילדים הגדול מחוץ לבית עובד לומד הבת בשירות הבן הקטן עולה לכתה א' .כולם בריאים ברוך השם.
בשנים האחרונות (שנתיים קצת יותר ) לא ממש ישנים ביחד הוא גר ביחידה צמודה לבית שלנו אני בבית שלי שלנו יחד עם הילד הקטן
חל קצת ריחוק שכנראה טוב ל2 הצדדים. אבל... הוא לסירוגין מניח דסיק און קי מקליט כל פעם במקום אחר בחדר השינה בתחילה כשראיתי את זה קצת צחקתי לעצמי ולא ידעתי איך להגיב האם הוא עוקב אחרי האם זה קטע של חיזור ויתרתי ולקחתי את זה בלי להגיד מילה. אחר כך שוב הניח ברצף ימים לוקח מניח באותו המקום ושוב לא ידעתי מה לעשות עד ש...דיברתי איתו ושאלתי למה יש לך צורךלהשים את זה . הוא ענה (בתוכי לא האמנתי )" לא יודע איך לגשת אליך" אמרתי אוקיי לעצמי יכול להיות שיש לו בעיה (כאילו) ואני עשיתי צעדי התקרבות והיתה תקופה טובה אבל כל הזמן חששתי ועד היום כי הוא עוקב ומחפש הילה לחפש אחרי . מאחר ויש לו אח עורך דין ממולח וחזק בדיני משפחה (בציבור הדתי/חרדי והשאר) בחור חריף מאוד והוא מחזיק ממנו מאד הוא בבת עיניו למהדרין !!!ויתכן שהוא זה נתן לו כלי כיצד לחפש מידע ממני אין לי מושג מה. אבל המשכתי כרגיל
כאשר מאז היו עוד פעמים אבל העלמתי את זה וכתבתי לו הודעה כי זה אצלי ויפסיק עם המעשה. הוא מבחינתו ענה לי שאני שועלית
לא אהבתי את הכינוי אבל המשכתי רגיל. עובדים /חיים /דואגים הכל טוב אבל הכל מלמעלה. רק כדי להיות מעל המים ולוודא שימשיך כך.
בימיםן האחרונים שוב שם מכשיר הפעם חדש יותר . לוקח מחזיר . בתחושה שלי ידעתי ששוב יש מכשיר חיפשתי כמה ימים לא מצאתי עד לפני 3 ימים הלוך חזור יש מכשיר.
הפעם אני לא מוכנה לשתוק ואולי כאן אני צריכה לקחת עמדה חזקה לנער את כל היחסים כי גם כך עלו לא מעט על שרטון
אין חשק ממש ל2 הצצדים אין ממש תקשורת רק מחזיקים את הכל כי אין ממש פריבלגיה להתגרש. ובשביל מה ומי . לא מחכה לנו שום דבר לאחר מכן . אבל אני כן מבקשת להפריד יחסים לתקופה עד ש.. יחליט או נחליט שכאן מדברים על הכל היחסים על הילדים על הכסף על העבודה על הבית על הכל כאםן ועכשיו אבל האם יהיה בזה אמת לא יודעת הוא מניפולטור לא קטן חריף מהיר
לשון חד מחשבה הוא תמיד מנצח אותי במילה אחת ואני שותקת להרבה זמן.אין חופש במיוחד אלא רק מחזיקה בשביל הילדים הרי אנחנו רוצים לחתן אותם להגיע לבר מצוה בע"ה ועוד...אחר כך מה שיהיה יהיה.
דורית ,למי לגשת ליעוץ משפטי למגשר איפה מוצאים את הטוב ביותר האם לגשת לאבא שלו הוא יועץ לזוגות ומבין מאד . האם לגשת לאמא שלי לאח שלי.
האם להעיז ופשוט כאן ועכשיו לעצור!תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין מענה בפורום
נשואה05/02/2014מאוד הייתי מבקשת עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חדשה
טלי צרקינסקי05/02/2014ABCD שלום,
מתנצלת שחל עיכוב בתשובה.
לאחר קריאה נוספת, (לא היה לי ברור האם הילד חי ביחידה נפרדת או בעלך...)
אני לא יודעת מה פשר ההתנהגות של בעלך עם הדיסק און קי וזה יכול לנבוע מהרבה דברים...אך היא מוזרה.
את צריכה לשאול את עצמך אם יש מקום לדבר ולשפר את הזוגיות כולל שיחה על מה שאת מתארת ומעלה כאן בפורום.
אך ממה שאת מעלה אתם חיים קצת בנפרד.. לא ישנים ביחד, הוא חי ביחידה ונשאלת שאלה אם רוצים להמשיך לחיות כך או לשנות את זה?
מאד לא מומלץ לפנות לאבא של חתנך שהוא יועץ זוגי שכן על יועץ זוגי להיות אדם ניטרלי ובוודאי לא חתנך.
נשמע לי שאת מאד מתלבטת ושואלת את עצמך אל מי לפנות ואת לא בטוחה שבעלך הוא פרטנר לפנות אליו.
אם את מרגישה חנוקה בזוגיות וקושי גדול, בוודאי שכדאי לכם ללכת ליעוץ ולעשות משהו בנידון ולא להמתין רק עד שילד אחד יתחתן או שלילד אחר יהיה בר מצווה.
מתח בין ההורים מקרין על התא המשפחתי וכן עליכם.
עצתי לך לבדוק מה קורה ביניכם והאם ניתן להציל שם משהו ואם הוא/את רוצים בכך.
את לא צריכה להיות במקום שאת חשה נרדפת. יש בהחלט אופציה לגשת לגישור וליעוץ זוגי ולבחון מה מפריע לכם בקשר והאם ניתן לעשות שם משהו.
אם אין חוט מקשר כבר, לחשוב מה ניתן לעשות גם על מנת להיפרד בצורה הטובה ביותר (שגם את זה ניתן לעשות בגישור) אך אולי עוד אפשר לדבר. שווה, תנסו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתגובה
ניקי05/02/2014לדעתי הוא מקליט אותך ובמיוחד שאח שלו עו"ד כדי לתפוס אותך מדברת עם גברים, נגדו או בוגדת, הרי אם תתגרשו הוא יאלץ לשלם לך ולילדים מזונות ואם יוכיח שאת "בוגדת" הוא לא יצרך לשלם לך מזונות ועוד דברים
לילדים הוא חייב לשלם אבל ברבנות מתייחסים בחומרה לאשה בוגדת
תזהרי מאוד עם ההקלטות הללו, אפילו שאת בסדר ולא יוצאת עם אחרים, הוא מחפש אחריך כנראה מתכנן גירושין ומתייעץ עם אחיו נגדך, תתייעצי עם עו"ד לגבי הזכויות שלך שתיהי מוכנה להכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)