יחסים עם הגרוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים עם הגרוש
    אורית
    04/02/2014

עד כמה אנחנו האמהות/ הגרושות צריכות להיות חלק מזה ?
    הגרוש שלי חי עם בת זוגתו ( זו שבגד איתה) היא רווקה.
    יש הסדרי ראייה אבל סוג העבודה שלו דינמית ומשתנה- כך שיוצא שלוקח את הילד פעמיים בשבוע...בסדר כבר התרגלתי לכך, יש לציין שהוא חסר אחריות וממש לא אב השנה , הוא חי בעולם הנוח שלו ..
    הוא לא מתקשר או מסמס , התקשורת ביננו מינימלית ( בגללו) הוא בקושי מוכן ליצור קשר.
    עד עכשיו אני תמיד דאגתי לצלצל או לשלוח לו הודעה מתי אתה בא? אבל נראה לי שאני לוקחת אחריות על משהו שלא שייך לי - הקשר בינו לילד.
    מדובר על ילד בן 2.5 כך שחייב להיות תקשורת איתי על מנת לתאם.
    האם להרפות ולא ללחוץ? אני חוששת שאם אני לא זו שתתאם הוא לא יראה את הילד בכלל...
    אשמח לעיצותכם מחכה לתגובה
    רק לידיעה גרושים רשמית 4 חודש׳ ופרודים מזה שנה וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים עם הגרוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגישות של הילד עם הגרוש

טלי צרקינסקי
    05/02/2014

אורית שלום,

הייתי משוחחת עם הגרוש (כשהוא לא עסוק)...

ומדברת אתו ברור ולא מאשים (זה משיג הכי הרבה הקשבה) שאת מבינה שלכל אחד יש חיים ויש דברים שלו אך חשוב לך כן שתהיה איזו תקשורת עם הבן המשותף שלכם.

תנסי כן להגיע אתו שהוא מתקשר/יוצר כל קשר כלשהו לפני שהוא פוגש את הבן שכן צריך גם שהילד יתכונן לראות את אבא (גם רגשית, לא רק פיזית - בגדים וכו'..)

תאמרי שזה יקל על שניכם וחשוב להסדרים ביניכם וגם להמשך התכנים שיש לו בחיים.
    ואת מעודדת תומכת ורואה חשיבות בקשר ביניהם.

אז לא הייתי מרפה לגמרי אך הייתי עושה צעדים להתחיל להעביר את האחריות אליו, אחרת הוא מפסיד את הקשר עם הבן שלו וזה חבל. והבן מפסיד אותו. תנסי לראות מה עולה בשיחה.

זה מאד יפה שאת דואגת שיהיו ביניהם פגישות ושזה ישמר.

מאחלת הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו