לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    מירה
    11/02/2014

מכירים את השיר "הסתבכתי עם בחור אחד, הסתבכתי עם שני- רוצה את שניהם והם רוצים אותי".

אז אחד מהבחורים הוא חבר שלי בשנתיים האחרונות (במאי זה יהיה שנתיים) והבחור החדש הוא מישהו שראיתי ביום ה' ומאז הוא לא יוצא לי מהראש.
    בדיעבד מסתבר שגם הוא מעוניין בי.

עכשיו ... אני אוהבת את חבר שלי ולא רוצה לפגוע בו ויהיה לי מאוד קשה להיפרד ממנו.
    אבל מצד שני, האם זה הגיוני שיש מישהו אחר שלא יוצא לי מהראש???

אני והחבר כבר בקושי שוכבים.. לא בא לי כל כך.. אבל אני כן אוהבת אותו ואני לא יכולה לפגוע בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבחור בין שניים

טלי צרקינסקי
    11/02/2014

מירה שלום,

פעמים רבות, כאשר יש מושא חדש (כוונתי לגבר החדש שיצא לך להכיר) שפתאום מעורר אצלך כל מיני התרגשויות/מחשבות - גם וגם...

הוא יכול להוות מעין "פנס" (משהו שמאיר) למה שלמעשה קורה בתוך המערכת הזוגית שלך.

ואם יש בו חסך, קושי, לבטים ועוד.. הבחור החדש מציף את מה שאת מרגישה בתוך הקשר הנוכחי.

אפשר לקחת את זה למספר כיוונים וכאן חשוב לבדוק עם עצמך מה רצונך.

את מציינת שאת אוהבת את חבר שלך. לא ציינת בני כמה אתם. את מציינת שיש בתקופה האחרונה פחות יחסים מיניים ביניכם.

בכל אופן, אם את אוהבת אותו והקשר חשוב לך ואת רוצה בהמשכו וזה המצב, יש כאן שאלה האם לא כדאי לעבוד על הקשיים בתוך המערכת הזוגית ו"לעורר אותה".

מדוע יש ביניכם פחות מין? האם יש ביניכם מתח אשר משפיע על המיניות? משהו שמטריד אתכם? תקופה מסוימת שאחד מכם/שניכם נמצאים בה בשלב זה?
    האם אתם מדברים על זה ביניכם? (חשוב מאד).

חשוב לזכור שבזוגיות יש תקופות.

מה שקובע כאן הוא מידת רצונך להמשיך בקשר הזוגי.
    בקשר זוגי ישנן קשיים בדרך לפעמים וניתן לפתור אותן. לא תמיד.
    לפעמים דרכים נפרדות, אך פעמים רבות זה אפשרי.

אך אם את מחליטה על רצון לטפל במוקדים של הזוגיות ויש לך שותף שמוכן להיות שם בתהליך, יהיה צריך לעזוב את המחשבות על הגבר השני.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסי את עצמך חזק ותחליטי

לאון4
    12/02/2014

אני הייתי אני- הייתי נפרד.

לא כדאי ולא ראוי להיות מישהו שלא אוהבים- כי אז לא באמת נותנים לו את מה שהוא ראוי לקבל- כי לא מרגישים אליו את האהבה הזו שהוא ראוי לה

ומה שתעשי אחכ עם הבחור שלא יוצא לך מהראש- תראי תכלס מה את מרגישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובות

מירה
    12/02/2014

היי ותודה על התגובות . אנחנו בני 26. יש לציין שכבר הרבה זמן אין לנו סקס... פעמיים -3 בחודש אולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו