מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשותמירה11/02/2014
מכירים את השיר "הסתבכתי עם בחור אחד, הסתבכתי עם שני- רוצה את שניהם והם רוצים אותי".
אז אחד מהבחורים הוא חבר שלי בשנתיים האחרונות (במאי זה יהיה שנתיים) והבחור החדש הוא מישהו שראיתי ביום ה' ומאז הוא לא יוצא לי מהראש.
בדיעבד מסתבר שגם הוא מעוניין בי.
עכשיו ... אני אוהבת את חבר שלי ולא רוצה לפגוע בו ויהיה לי מאוד קשה להיפרד ממנו.
אבל מצד שני, האם זה הגיוני שיש מישהו אחר שלא יוצא לי מהראש???
אני והחבר כבר בקושי שוכבים.. לא בא לי כל כך.. אבל אני כן אוהבת אותו ואני לא יכולה לפגוע בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחור בין שניים
טלי צרקינסקי11/02/2014מירה שלום,
פעמים רבות, כאשר יש מושא חדש (כוונתי לגבר החדש שיצא לך להכיר) שפתאום מעורר אצלך כל מיני התרגשויות/מחשבות - גם וגם...
הוא יכול להוות מעין "פנס" (משהו שמאיר) למה שלמעשה קורה בתוך המערכת הזוגית שלך.
ואם יש בו חסך, קושי, לבטים ועוד.. הבחור החדש מציף את מה שאת מרגישה בתוך הקשר הנוכחי.
אפשר לקחת את זה למספר כיוונים וכאן חשוב לבדוק עם עצמך מה רצונך.
את מציינת שאת אוהבת את חבר שלך. לא ציינת בני כמה אתם. את מציינת שיש בתקופה האחרונה פחות יחסים מיניים ביניכם.
בכל אופן, אם את אוהבת אותו והקשר חשוב לך ואת רוצה בהמשכו וזה המצב, יש כאן שאלה האם לא כדאי לעבוד על הקשיים בתוך המערכת הזוגית ו"לעורר אותה".
מדוע יש ביניכם פחות מין? האם יש ביניכם מתח אשר משפיע על המיניות? משהו שמטריד אתכם? תקופה מסוימת שאחד מכם/שניכם נמצאים בה בשלב זה?
האם אתם מדברים על זה ביניכם? (חשוב מאד).
חשוב לזכור שבזוגיות יש תקופות.
מה שקובע כאן הוא מידת רצונך להמשיך בקשר הזוגי.
בקשר זוגי ישנן קשיים בדרך לפעמים וניתן לפתור אותן. לא תמיד.
לפעמים דרכים נפרדות, אך פעמים רבות זה אפשרי.
אך אם את מחליטה על רצון לטפל במוקדים של הזוגיות ויש לך שותף שמוכן להיות שם בתהליך, יהיה צריך לעזוב את המחשבות על הגבר השני.
מאחלת לך הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסי את עצמך חזק ותחליטי
לאון412/02/2014אני הייתי אני- הייתי נפרד.
לא כדאי ולא ראוי להיות מישהו שלא אוהבים- כי אז לא באמת נותנים לו את מה שהוא ראוי לקבל- כי לא מרגישים אליו את האהבה הזו שהוא ראוי לה
ומה שתעשי אחכ עם הבחור שלא יוצא לך מהראש- תראי תכלס מה את מרגישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות
מירה12/02/2014היי ותודה על התגובות . אנחנו בני 26. יש לציין שכבר הרבה זמן אין לנו סקס... פעמיים -3 בחודש אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)