מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה קורה פהאורפז11/02/2014
שלום רב,
קצת רקע,
אני מנהל מערכת יחסים מרחוק
עם בחור ממדינה אחרת ,בקרוב בעוד כ4-5 חודשים הוא אמור להגיע לגור פה איתי.
בתקופה האחרונה הוא לא מחמיא לי או מפרגן לי.
הוא לא יוזם שיחות לא בטלפון ולא בסקייפ.
הוא לא שולח הודעות בוקר טוב ולא ערב טוב מיוזמתו.אלא אם אני רושם לו.
וגם אם אני רושם לו אז הוא יכול רק יום למחרת בערב פתאום לרשום לילה טוב,או ערב טוב.היום שלחתי לו הודעה לילה טוב .. ושאלתי אותו גם שאלה והוא השיב לי עליה מבלי לרשום לי לילה טוב.והכל עוד פתוח אולי עוד בשעה 12 בלילה הוא פתאום ירשום לי לילה טוב.משהו אצלי לא אוהב את ההתנהגות הזו שלו.היכול להיות שהוא לוקח אותי כמובן מאליו?
בשנה שעברה התארסנו.אני הצעתי לו נישואים.
הראש שלי עכשיו עובד שעות נוספות מנסה להבין מה העניין מה ההתנהגות הזו.
בשבוע וחצי אפילו שבועיים האחרונים אני יודע שהוא לא מרגיש טוב הוא ציין זאת שהוא חולה.ואין ממנו שום יחס לא בוקר טוב לא ערב טוב,אלא אם אני רושם לו וגם לא תמיד הוא משיב .ואני רושם לו תרגיש טוב,רפואה שלמה וכ"ד.והוא אפילו לא פעם אחת שאל אותי מה שלומך?
מה אתם חושבים על זה?
אשמח לעצה
אריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים קרות או שזה מסתיים לאיטו
לאון412/02/2014תתעמת. אל תתן לו להגיע לארץ ולהיכנס יותר לחייך לפני שיהיו לך תשובות לרגשותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו קורה
עדי בדיחי12/02/2014שלום,
לאור מה שכתבת, אני לא חושבת שקורה פה משהו "טוב" או טבעי. יש לך את כל הלגיטימציה לפנות אליו "דוגרי" ולבקש תשובות לשאלות שלך.
עד אז, אין להערכתי על מה לדבר בבחינת מיסוד וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם ,אחרי השבוע,אחכה לתגובה של
אורפז14/02/2014שלום לאון ועדי
תודה רבה לכם על התגובה
הוא היה חולה שבוע וחצי .וכל הזמן שלחתי לו הודעות והתעניינתי לשלומו
הוא אפילו פעם אחת לא כתב לי מה שלומך?
שלשום הוא רשם לי שהוא נוסע לעיר אחרת לעשות טיפול שיינים הייתי בשוק
נוסע לעיר אחרת שהוא לא מרגיש טוב ועוד עושה טיפול שיינים? ניתוח כל שהוא שם.
אתמול בערב שלחתי לו ערב טוב,הוא החזיר לי ערב טוב חזרתי עכשיו כואב לי מאד אחרי ניתוח בשיינים לא חושב שאצליח לישון
ואז כתבתי לו,שכחת לשלוח לי הודעת בוקר טוב
קיבלתי תגובה ממנו,את השם שלי הוא לא רשם בייבי או משהו,(ובדרך כלל שהוא רושם את השם שלי אני מבין שהוא מתעצבן) ,ואז כתב אני עברתי ניתוח שיינים.
ומבחינתי לנסוע לעיר אחרת ברכבת ולא לכתוב הודעה לשלוח יש פה משהו מזלזל
המעט שהוא יכול לעשות זה לשלוח הודעה והוא לא עשה את זה.
בכל אופן אחרי התגובה הזו החלטתי לא לשלוח לו הודעות .
לא בלילה ולא היום.ולא זכיתי לקבל ממנו הודעה גם לא יום אהבה שמח.
הוא צריך לקבל בדואר כרטיס ברכה עם שוקלד ששלחתי כבר לפני שבוע ,וזה אמור להגיע בשבוע הבא .אמרתי לעצמי גבר כזה אני לא רוצה בחיים שלי.
צריך לשמוע מה יש לו להגיד.עם הוא יגיד לי בגלל שהוא היה חולה.
אני אומר לו שלום ולא להתראות.
זה לא תירוץ.וכמובן שטוב שזה יהיה לפני שיגיע לישראל.
מצד שני יש לי הרבה דברים חיובים ויתרונים שהוא מעניק לי בזוגיות הזו
משלט רחוק,ואני גם אומר לעצמי אולי אני יותר מדיי קטנוני .
ובגלל שאני לא אובייקטיבי כי יש לי רגשות אז משתף ושואל פה אתכם .
מצד אחר זאת לא התנהגות ,אפשר לשלוח בוקר טוב לפחות !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי הרבה מה להוסיף, ובכל זאת
עדי בדיחי15/02/2014זה לא בשבילך. חד וחלק. זוגיות מושתתת ראשית כל על כבוד הדדי מסוים, כל שכן כשהזוגיות היא רחוקה.
בטוחה שתמצא זוגיות טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)