בגידה או לא ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה או לא ?
    בובה
    14/02/2014

יש לי חבר כבר 4 שנים.. ויש לו אקסית אובססיבית שכל כמה חודשים שולחת לו הודעה לשאול מה המצב בנינו. למרות שסיכמנו בנינו שלא אני ולא הוא עונים לאקסים,
    לפני חודש הוא החליט ליצור איתה קשר, בזמן שאני והוא היינו בריב.
    הם התחילו לדבר במשך כשבוע מאחורי הגב שלי, וגם אחרי שאני והוא כבר השלמנו. הוא אפילו הגיע למצב שהוא קורא לה בכינוי שלי..
    הוא חשב לנכון שלא כדאי לספר לי בזמן שאני בבסיס לכן הוא חיכה עד שאגיע הביתה בסופש . כשגיליתי את זה, נפגעתי מאוד והרגשתי נבגדת, הוא טוען שאין לי סיבה להיפגע מזה.
    חשוב לציין שהוא מחק את השיחות כדי שלא אגלה על מה הם דיברו.
    האם זה נחשב בגידה או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה או לא ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה באמון

טלי צרקינסקי
    15/02/2014

בובה שלום,

יש כאן מספר נקודות שכדאי להתבונן בהם לדעתי:

מה זה גורם לו שהאקסית יוצרת אתו קשר בצורה אובססיבית ומתעניינת מה קורה אתכם בקשר? כיצד הוא הגיב עד הריב האחרון שלכם לאותם ניסיונות שלה ליצור קשר?

אתם במערכת יחסים ארוכה, 4 שנים זה לא דבר של מה בכך.

האם כשהייתם בריב לא דיברתם וגרתם בנפרד תק'?

למעשה ליצור אתה קשר מחדש זה קצת "להאכיל" את האובססיה שלה שוב.

אני מבינה שאת מרגישה נפגעת ואני יכולה לתאר לעצמי שהפגיעה היא לא רק ממה שאת מתארת שקרה בסוף, אלא ממכלול ההתנהגות שלה כשאתם בקשר זוגי (כל ניסיונות הבדיקה מה קורה אתכם בקשר, יכולה להיות חוויה לא נעימה).

אם אתם רוצים להמשיך את הקשר הייתי מניחה את כל הקלפים על השולחן.

מספרת לו מה זה גורם לך להרגיש, אם יש דברים בקשר שחשוב לך/לו/לכם לחזק, אפשר לעבוד עליהם.

בגידה? הייתי קורית לזה משבר אמון בהחלט. אמון הוא חלק חשוב בקשר וחשוב שתדברו על זה כדי שכן תוכלו לחוות אמון מחדש בקשר.

ואם הוא בוחר להמשיך את הזוגיות, להפסיק כל התקשרות עם האקסית - כולל מענה/SMS וכו'..

ולבדוק אם עצמך מה יעזור לך להאמין בו שוב ולשוחח על זה.

מאחלת לכם הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב אותך חיימשלי הקטנה

חיימוש
    21/03/2014

ותודה על העצות דוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו