מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משברלנה15/02/2014
אני נמצאת בזוגיות עם אישה מזה כחמש שנים. שתינו בשנות השלושים לחיינו. לפני כשבעה חודשים נולד לנו בן. זוגתי היא שילדה אותו ונשארה איתו בבית במהלך חופשת הלידה. אני עובדת בחינוך כך שאני חוזרת הביתה בסביבות השעה שלוש ועושה מה שצריך בבית. לאחר מחשבה מרובה החלטנו כי אנחנו מעדיפות להשאיר את הילד עד גיל שנה בבית וזוגתי נשארה איתו בשמחה.
אחרי הלידה עברנו לבית משלנו ועם הבית והילד הגיעו עוד מטלות שצריך לבצע (יש לנו גם כלב). זוגתי שתמיד היתה אדם תובעני ולא מתפשר, הפכה לסיוט. אנחנו יכולות להתנהל ארבעה ימים מעולה, ואז קורה משהו והכל פשוט משתגע. היא מתחילה לכעוס בצורה לא פרופורציונאלית, היא יכולה בזעם לתת לי מכה, מקללת, מתעצבנת על הכל. ואז עוברים יום או יומיים והכול נרגע למשך מספר ימים. ושוב ושוב ושוב.
מה עושים?
אני באמת לא יודעת מה לעשות. אני מבינה שלא כל כך טוב לה, שאני בטוח לא עוזרת מספיק או כמו שהיא הייתה רוצה. מצד שני, אני באמת עושה דברים ואני לא חושבת שהכעסים עלי פרופורציונאלים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול זוגי
טלי צרקינסקי15/02/2014לנה שלום,
את לא אמורה לחוות התפרצויות זעם ומכות בקשר זוגי.
אני הייתי מציעה לכן ללכת ליעוץ אם הגעתן למצב כזה לבדוק באמת מה קורה בקשר, מה עובר על בת זוגתך, מה קורה בזוגיות שלכן, איך אתן יכולות להתחזק בתוך הזוגיות ולפתור את הבעיות בצורה הרבה יותר נכונה ולבת זוגתך - לתעל את הכעסים (שזה בסדר אם קיימים, כולנו בני אדם), בצורה בונה יותר בתוך הקשר ולא כמו שזה קורה היום.
לראות באמת מהם התסכולים שעולים (משני הצדדים) ומה לעשות.
גשו ליעוץ בקרבת מקום מגוריכם, אלא תוותרו על חיים טובים ביחד אם יש לכם בסיס טוב.
מאחלת לכם הרבה טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)