מגורים משותפים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מגורים משותפים
    טלי
    17/02/2014

אני גרושה בת 54 נמצאת בקשר עם גבר בגילי כבר 3 שנים. היחסים נפלאים וקיימת אהבה רבה ביננו. הוא לוחץ כל הזמן על מגורים משותפים ואני ממש לא מעוניינת. אנחנו ישנים ביחד לפחות 4 לילות בשבוע, וכל סופי השבוע ביחד., הייתי נשואה 30 שנה עם שלושה ילדים והרגשתי כמו עבד. הילדים כבר מחוץ לבית ואני לא רוצה לגור יותר עם אף אחד. טוב לי בפינה שלי וגם נהדר לי לפגוש אותו. הוא רמז לי שאם לא נגור יחד, הוא יאלץ לסיים את הקשר מכיוון שהוא מעוניין בחיים משותפים עם כל מה שמשתמע מכך. לא יכולה להבין למה אי אפשר להיות זוג בלי לגור ביחד. מה עושים? הוא מבין את זה אך לא מקבל. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגורים משותפים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגורים משותפים

עדי בדיחי
    18/02/2014

שלום טלי,

ברור שהציפיות של שניכם לא תואמות. אך שווה להתעכב על זה. יתכן ובן זוגך משקף לך משהו שלך מאוד קשה איתו, אך אם תעבדי עליו, סביר שיפתר. המטרות שלו הן רציניות והכיוון שלו הוא ברור- הוא רוצה בית משותף. הוא לא רואה את עצמו חי בלי זה, כמו שאת לא רואה עצמך חיה עם זה. בדיוק באותה מידה. אתם בין כה נמצאים יחד 4 לילות וסופי שבוע, הוא שואל את עצמו עד כמה ההבדל הזה מהותי?

נסי לבדוק האם הזוגיות הזאת באמת יכולה להביא אותך שוב למצב בו תרגישי כמו עבד של הבית. נסי להסביר ולפרוט בפניו מה הקשיים. אם תראי שיש הבנה ורצון לתקן את החוויה שלך, מהבית הקודם, ערכו איזה "חוזה" ביניכם. מה את צריכה שהוא יעשה או איך את צריכה שהוא יפעל, כדי שלא תרגישי ככה. ניתן גם לנסות לתקופה ולהחליט לאחריה.

חבל לדעתי לפרק זוגיות טובה, לא פשוט למצוא כזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו