מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגורים משותפיםטלי17/02/2014
אני גרושה בת 54 נמצאת בקשר עם גבר בגילי כבר 3 שנים. היחסים נפלאים וקיימת אהבה רבה ביננו. הוא לוחץ כל הזמן על מגורים משותפים ואני ממש לא מעוניינת. אנחנו ישנים ביחד לפחות 4 לילות בשבוע, וכל סופי השבוע ביחד., הייתי נשואה 30 שנה עם שלושה ילדים והרגשתי כמו עבד. הילדים כבר מחוץ לבית ואני לא רוצה לגור יותר עם אף אחד. טוב לי בפינה שלי וגם נהדר לי לפגוש אותו. הוא רמז לי שאם לא נגור יחד, הוא יאלץ לסיים את הקשר מכיוון שהוא מעוניין בחיים משותפים עם כל מה שמשתמע מכך. לא יכולה להבין למה אי אפשר להיות זוג בלי לגור ביחד. מה עושים? הוא מבין את זה אך לא מקבל. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגורים משותפים
עדי בדיחי18/02/2014שלום טלי,
ברור שהציפיות של שניכם לא תואמות. אך שווה להתעכב על זה. יתכן ובן זוגך משקף לך משהו שלך מאוד קשה איתו, אך אם תעבדי עליו, סביר שיפתר. המטרות שלו הן רציניות והכיוון שלו הוא ברור- הוא רוצה בית משותף. הוא לא רואה את עצמו חי בלי זה, כמו שאת לא רואה עצמך חיה עם זה. בדיוק באותה מידה. אתם בין כה נמצאים יחד 4 לילות וסופי שבוע, הוא שואל את עצמו עד כמה ההבדל הזה מהותי?
נסי לבדוק האם הזוגיות הזאת באמת יכולה להביא אותך שוב למצב בו תרגישי כמו עבד של הבית. נסי להסביר ולפרוט בפניו מה הקשיים. אם תראי שיש הבנה ורצון לתקן את החוויה שלך, מהבית הקודם, ערכו איזה "חוזה" ביניכם. מה את צריכה שהוא יעשה או איך את צריכה שהוא יפעל, כדי שלא תרגישי ככה. ניתן גם לנסות לתקופה ולהחליט לאחריה.
חבל לדעתי לפרק זוגיות טובה, לא פשוט למצוא כזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)